Νικολίνα Φάσσα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΚΝΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου, ειδικά νεολαίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, η εκδήλωση-συναυλία με τα «Ανόθευτα Όνειρα», που διοργανώθηκε από τις οργανώσεις της ΚΝΕ στην Λιβαδειά, με αφορμή το 13ο Συνέδριο της Οργάνωσης που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 10-12 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό από τη Νικολίνα Φάσσα, μέλος του Γ.Π. Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ, η οποία μεταξύ άλλων είπε:

«…Σας καλούμε να συζητήσουμε, σας καλούμε να συμπορευτείτε με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, να γίνουμε πιο πολλοί εμείς που θα κάνουμε τα σκοτάδια φως, ειδικά τώρα που τα διλήμματα μπροστά στις εκλογές θα δυναμώσουν! Σας καλούμε να δυναμώσουμε την ΚΝΕ και το ΚΚΕ παντού. Και στις εκλογές! Γιατί όποτε χαμογελάσαμε, σηκώσαμε κεφάλι, νιώσαμε δυνατοί και αισιόδοξοι πως τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, η ΚΝΕ και το ΚΚΕ ήταν εκεί…»

Ανόθευτα Όνειρα

Στην συνέχεια, την σκυτάλη πήρε το συγκρότημα «Ανόθευτα Όνειρα» (Μ. Αστεριάδης, Α. Δημητρίου, Γ. Καρκάνας, Δ. Μπόμπα, Ο. Νιαβής), οι οποίοι για άλλη μια φορά διασκέδασαν με την μουσική και τα τραγούδια τους τους παρευρισκόμενους, ενώ έγινε και η κοπή της βασιλόπιτας από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ. Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ και του ΚΚΕ της περιοχής που συμμετείχαν υποδέχτηκαν με αισιοδοξία και δύναμη τη νέα χρονιά, δίνοντας αγωνιστικό ραντεβού στις μάχες του επόμενου διαστήματος.

Οργανώσεις ΚΝΕ Λιβαδειάς

Λιβαδειά, 08/01/2023

Από admin