Εργατικό Κέντρο Λαμίας

Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής στη σύσκεψη για τη ΛΑΡΚΟ την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 στις 10:00 το πρωί στον κινηματογράφο Ίλιον του οικισμού στο εργοστάσιο της Λάρυμνας.

Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας στο τρίχρονο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, κόντρα στις επιδιώξεις των υποψηφίων επενδυτών, των κυβερνήσεων, της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ με την αλληλεγγύη και την ατσάλινη αντοχή τους στον αγώνα, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συνεχίζουνε με ψηλά το κεφάλι.

Εδώ και έξι μήνες ζουν σε καθεστώς ανασφάλειας, παράλληλα όμως δεν το βάζουν κάτω και αγωνίζονται, ώστε η ΛΑΡΚΟ να ξαναμπεί σε επαναλειτουργία.
Γιατί η ΛΑΡΚΟ μπορεί να είναι παραγωγική και να συνεχίσει να παράγει ωφέλιμο προϊόν, να δίνει ζωή, εργασία σε χιλιάδες εργαζόμενους και του λάου στις περιοχές που δραστηριοποιείται.

Εδώ και τρία χρόνια η ΛΑΡΚΟ απαξιώνεται συστηματικά, καθώς και τα μισθολογικά, εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων.
Από ότι φαίνεται η κυβέρνηση θέλει να δώσει “ τσάμπα και βερεσέ “τη ΛΑΡΚΟ, χωρίς καμία διασφάλιση για συνέχιση της ενιαίας λειτουργίας της και χωρίς τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας .

Μόνο την ανεργία διασφαλίζουν για τους εργαζόμενους με τις μέχρι τώρα νομοθετικές ρυθμίσεις και ίσως κάποια προγράμματα κοινωφελούς εργασίας « παρηγοριά στον άρρωστο…».

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας.

Δυναμώνουμε την πάλη μας με τη συμμετοχή μας στη Σύσκεψη την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 στις 10 το πρωί στον κινηματογράφο Ίλιον του οικισμού στο εργοστάσιο της Λάρυμνας.

Από admin

Verified by MonsterInsights