Οι υποψήφιοι της ΝΔ στη Φθιώτιδα και τη Στερεά Ελλάδα - Όλα τα νέα ονόματα.

Οι υποψήφιοι της ΝΔ στη Φθιώτιδα και τη Στερεά Ελλάδα – Όλα τα νέα ονόματα.

Στην ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της προχώρησε σήμερα η Νέα Δημοκρατία, στα οποία όμως δεν περιλαμβάνονται τα ονόματα των νυν βουλευτών που είναι αυτοδίκαια υποψήφιοι, 

Σημειώνεται ότι τα ψηφοδέλτια είναι ανανεωμένα κατά 50%, ενώ το 42% των 269 υποψηφίων που ανακοινώθηκαν είναι γυναίκες.

Μια από αυτές είναι, όπως αποκάλυψε ήδη το LamiaReport, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας του Δήμου Λοκρών, καθηγήτρια Μαθηματικών Βασιλική Σίμου – Παλαιολόγου.

Στη Φθιώτιδα, αυτοδίκαια, θα είναι εκ νέου υποψήφιοι οι τέσσερις εν ενεργεία βουλευτές: Οι υπουργοί Χρήστος Σταϊκούρας και Γιάννης Οικονόμου και οι βουλευτές Γιώργος Κοτρωνιάς και Ελένη Μακρή – Θεοδώρου.

Το γεγονός ότι δεν ανακοινώθηκε το όνομα κάποιου άλλου υποψηφίου, οδηγεί στο συμπέρασμα πως την έκτη θέση του γαλάζιου ψηφοδελτίου θα καταλάβει ο Θέμης Χειμάρας.

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα σήμερα, μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος του ΣΔΟΕ, ο πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπογράμμιζε πως «η σκευωρία κατέρρευσε, η αλήθεια πάντοτε νικάει».

Στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα ανακοινώθηκαν τα παρακάτω ονόματα που θα πλαισιώσουν τους νυν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας:

Στην Εύβοια η δικηγόρος Κωνσταντίνα Καραμπατσωλη, ο οικονομολόγος Στυλιανός Καρβέλας, ο οικονομολόγος Φώτης Λαγός, η πρόεδρος του Συλλόγου “Πίστη” Αναστασία Σταματέα Βαρδουλάκη και η οδοντίατρος Παναγιώτα Τριγώνη.

Στη Βοιωτία ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, ο δικηγόρος Ελευθέριος Κτιστάκης, η εκπαιδευτικός Ασπασία Σίμου και η δικηγόρος Ευαγγελία Τζουβελεκη.
Στη Φωκίδα η δικηγόρος Ασπασία Μανδρέκα και ο δημοτικός υπάλληλος Ξενοφών Χασουρας.

Και στην Ευρυτανία η πλαστικός χειρουργός Θωμαΐς Οικονόμου και η αρχιτέκτων Μαρία Παπαϊωάννου.

Αναλυτικά όλα τα νέα ονόματα των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας εδώ:

lamiareport.gr

Από admin

Verified by MonsterInsights