Προμήθεια και τοποθέτηση υβριδικού τάπητα γηπέδου ΣτυλίδαςΜε στόχο τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων αθλητικών υποδομών και τη μετατροπή τους σε ασφαλείς, προσβάσιμες και ελκυστικές για όλους, άλλη μια σύμβαση, αυτή τη φορά για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Προμήθεια και τοποθέτηση υβριδικού τάπητα γηπέδου Στυλίδας», υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Στυλίδας και του ανάδοχου του έργου.
Το έργο με προϋπολογισμό που ανέρχεται στο ποσό των 374,744,68 ευρώ της πράξης «Επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Στυλίδας», χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η Δήμαρχος Στυλίδας δήλωσε σχετικά:

«Εργαζόμαστε καθημερινά και με κάθε δυνατό τρόπο για την αναβάθμιση της ζωής των δημοτών μας. Στο Δήμο μας, ο αθλητισμός αποτελούσε και αποτελεί σημαντική προτεραιότητά μας.
Με την τοποθέτηση του υβριδικού χλοοτάπητα στο ΔΑΚ Στυλίδας ξεκινά ένα σημαντικό έργο, που με την περάτωσή του, θα επιτρέψει στο στάδιο να προσφέρει καταρχήν τις καλύτερες συνθήκες προπόνησης για τους αθλητές της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας αλλά και για κάθε αθλούμενο πολίτη, ενώ διακαής επιθυμία μας και στόχος είναι το ΔΑΚ να γίνει χώρος διοργάνωσης μεγάλων αθλητικών γεγονότων που θα αναδείξουν τη Στυλίδα σε έναν κορυφαίο αθλητικό προορισμό.»
Προμήθεια και τοποθέτηση υβριδικού τάπητα γηπέδου Στυλίδας

Από admin

Verified by MonsterInsights