Λαμία: Μεθυσμένος οδηγός σκόρπισε τον πανικό

Ο νεαρός οδηγός έτρεχε μέσα στην πόλη και διέλυσε δύο αυτοκίνητα – Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 6:00΄  το πρωί της Κυριακής στην οδό Γ. Πλατή (πρώην Καρπενησίου) μέσα στην πόλη, όταν ένας 24χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο, λόγω υπερβολικής ταχύτητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 24χρονος κινούταν από το κέντρο της πόλης προς Παγκράτι. Στην ελαφριά στροφή που υπάρχει στο σημείο έχασε τον έλεγχο και το μπλε Volkswagen, που οδηγούσε, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα αρχικά πάνω στο κόκκινο Starlet και στη συνέχεια στο Skoda.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες του LamiaReport τα δυο παρκαρισμένα αυτοκίνητα έπαθαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του τζιπ μέχρι αργά το πρωί δεν είχε εντοπιστεί από την τροχαία και δεν γνώριζε τι του είχε ξημερώσει.

Στο μπλε Volkswagen που έπεσε πάνω στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα επέβαινε ως συνοδηγός ένας φίλος του οδηγού, ο οποίος προληπτικά διακομίστηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου, χωρίς ευτυχώς να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο νεαρός οδηγός οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και από τύχη, υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές.

«Ακούσαμε ένα φοβερό “μπαμ” και καταλάβαμε τι είχε συμβεί. Ευτυχώς δεν χτύπησαν τα παιδιά. Αν ανέβαινε ένα μηχανάκι ή και ένα άλλο αυτοκίνητο θα είχαμε θύματα. Θα μπορούσε να παρασύρει κάποιο πεζό. Τρέχουν πάρα πολύ στο δρόμο αυτό και ¨στη συγκεκριμένη στροφή έχουν γίνει πολλά τροχαία. Ο λόγος είναι πάντα η υπερβολική ταχύτητα….», είπε ένας από τους γείτονες στο LamiaReport.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο που έγινε ξημερώματα στη Λαμία.
Λαμία: Μεθυσμένος οδηγός σκόρπισε τον πανικό
Λαμία: Μεθυσμένος οδηγός σκόρπισε τον πανικό

Από admin

Verified by MonsterInsights