Τους έπιασε στα πράσα: Πεθερά στην Πάτρα βρίσκει τη νύφη με τον εραστή της στις τουαλέτες της γαμήλιας δεξίωσης

Όπως αναφέρουν από την Πάτρα, ο εραστής γρονθοκοπήθηκε από τον γαμπρό! Η πεθερά όπως φαίνεται κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά με την…επιλογή του γιου της για τη συγκεκριμένη γυναίκα και την ακολούθησε στις τουαλέτες.

Ο γάμος που κατέληξε σε διαζύγιο από το πρώτο βράδυ

Δεν πήγε και πολύ καλά ο γάμος στον Δήμο Ερυμάνθου, καθώς η πεθερά έπιασε τη νύφη της στις τουαλέτες μαγαζιού εστίασης, με την παράλληλη σχέση που διατηρούσε. Όπως αναφέρει το flamis.gr, ο γαμπρός είναι από την περιοχή του Ερυμάνθου ενώ η νύφη από την Πάτρα. Αυτό όμως που δεν γνώριζε κανείς είναι ότι η νύφη διατηρούσε παράλληλη σχέση με Πατρινό, ο οποίος εργάζεται στον χώρο των φρούτων και λαχανικών.

Μάλιστα ο γαμπρός γνώριζε για την «φιλία» που είχε με τη μέλλουσα γυναίκα του και γι αυτό συμφώνησε να παρευρεθεί στον γάμο ως καλεσμένος. Τόσο στη γαμήλια τελετή όσο και στην δεξίωση!

Τους έπιασε στα πράσα: Πεθερά στην Πάτρα βρίσκει τη νύφη με τον εραστή της στις τουαλέτες της γαμήλιας δεξίωσης

Κάποια στιγμή όμως κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, η νύφη με την παράλληλη σχέση της βρέθηκαν στην τουαλέτα: «Γύρω στις 3 τα ξημερώματα τον κάλεσε στην τουαλέτα και φυσικά έφυγαν ξεχωριστά» ανέφερε στο πατρινό σάϊτ αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Η πεθερά όμως είχε υποψιαστεί εδώ και καιρό πως κάτι περίεργο συνέβαινε με τον «φίλο» και ενίοτε «συνεργάτη» της νύφης και την ακολούθησε στις τουαλέτες. Περίμενε λίγο απ΄έξω και ξαφνικά μπήκε στην τουαλέτα και τους έπιασε στα πράσα. Είδε τη νύφη σε ερωτική περίπτυξη με τον «φίλο». Όπως καταλαβαίνει κανείς έγινε το έλα να δεις και μάλιστα ο εραστής γρονθοκοπήθηκε από τον γαμπρό και ένα ακόμη άτομο.

Φυσικά το ζευγάρι οδηγήθηκε την επομένη κιόλας… σε διαζύγιο!
 

Από admin

Verified by MonsterInsights