Αισχρή προβοκάτσια ενάντια στο ΚΚΕ από τον μεγαλοδικηγόρο Δημητρακόπουλο

Προβοκατόρικες δηλώσεις σε βάρος του ΚΚΕ έκανε χτες σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο μεγαλοδικηγόρος Μ. Δημητρακόπουλος. Χωρίς να μπορεί να μαζέψει τα σάλια του για τον «εμβληματικό επενδυτή» από τις ΗΠΑ, που αποτελεί τον νέο ιδιοκτήτη των ναυπηγείων, παρουσίασε το ΚΚΕ να επευφημεί (!) τη συμφωνία πώλησης των Ναυπηγείων Ελευσίνας, με νόμο που ψήφισαν μαζί στη Βουλή ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι θα φέρει …βίντεο από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά (προφανώς τα μπέρδεψε με τα Ναυπηγεία Ελευσίνας) στο οποίο θα φαίνονται στελέχη του ΚΚΕ να ευχαριστούν τον Αδ. Γεωργιάδη!

«Θα ακούσετε τα στελέχη του ΚΚΕ να λένε “είσαι η οικογένειά μας κύριε Αδωνι Γεωργιάδη”, να τον χειροκροτούν αλλά και να τον φιλούν (…) “γιατί χάρη σε σένα βρήκαμε δουλειά”», ξεστόμιζε για ώρα ο Μ. Δημητρακόπουλος, προκαλώντας αντιδράσεις ακόμα και από συμμετέχοντες στο πάνελ, που δεν πίστευαν στ’ αυτιά τους! Ο ίδιος ωστόσο συνέχισε ακάθεκτος, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για προσχεδιασμένη αθλιότητα και τίποτα λιγότερο.

Στην αισχρή προβοκάτσια απάντησε άμεσα με δήλωσή του ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά του ΚΚΕ, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ και εργαζόμενος στα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

Σε αυτή σημειώνει:

«Λίγες μέρες μετά το θετικό αποτέλεσμα του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές και ιδιαίτερα στην εκλογική περιφέρεια της Δυτικής Αττικής, με τα πολύ υψηλά εκλογικά ποσοστά που κατέγραψε το Κόμμα μας στον Ασπρόπυργο και στην Ελευσίνα, ακούσαμε σήμερα (σ.σ. χτες), σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, προβοκατόρικες δηλώσεις από γνωστό δικηγόρο, τον Μ. Δημητρακόπουλο, να αναφέρει πως “στελέχη του ΚΚΕ στο Ναυπηγείο Ελευσίνας θεωρούν οικογένειά τους τον Αδωνι Γεωργιάδη”.

Αλήθεια, δεν έχει διαβάσει τις δεκάδες καταγγελίες του Κόμματος και του Συνδικάτου Μετάλλου για τις φιέστες στα ναυπηγεία οι οποίες έγιναν με τα μισθωμένα λεωφορεία των ΔΑΚιτών (συνδικαλιστές της ΝΔ) από το υπουργείο Ανάπτυξης; Δεν πήρε χαμπάρι την επιτυχημένη απεργία που έγινε πριν λίγες μέρες σε όλα τα ναυπηγεία της Αττικής και στην οποία πρωτοστάτησαν οι κομμουνιστές, ενάντια στην αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία, και μάλιστα στο Ναυπηγείο της Ελευσίνας, που είχε ως αποτέλεσμα οι εργολάβοι να δηλώσουν τους εργαζόμενούς τους;


Όλα αυτά τα ξέρουν πολύ καλά και ανησύχησαν οι επιχειρηματίες, τα αστικά κόμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, που έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στη μετατροπή του ναυπηγείου σε Ειδική Οικονομική Ζώνη, χωρίς ΣΣΕ και δικαιώματα, αλλά και τα παπαγαλάκια τους.

Όπως γνωρίζουν και οι εργαζόμενοι, με βάση την πείρα τους, ποιοι είναι μπροστά στους αγώνες, ποιο κόμμα στηρίζει στην πράξη τα δίκαια αιτήματά τους, θα συγκρουστεί με την άγρια εκμετάλλευση που θα επιδιώξει να επιβάλει η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση, και γι’ αυτό θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο το ΚΚΕ».

Από admin

Verified by MonsterInsights