Πρόγραμμα συσκέψεων Τομεακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΚΚΕ

Πρόγραμμα συσκέψεων Τομεακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΚΚΕ

Παρασκευή 26/5 στις 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας (μικρή αίθουσα) θα μιλήσει ο Μπασδέκης Κώστας μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής.

Παρασκευή 26/5 στις 20:30 Ν. Μοναστήρι στην “Ταβέρνα της Γιώτας”, θα μιλήσει ο Πάσουλας Χρήστος υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Σάββατο 27/5 στις 18:30, στο Παγκράτι Λαμίας στο Cafe Eleven , θα μιλήσει η Μπαφούτσου Ανδριάνα υποψήφια βουλευτής και γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Σάββατο 27/5 στις 20:00, στην Ελάτεια στην Ταβέρνα “Πόντος”, θα μιλήσει ο Πάσουλας Χρήστος υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Κυριακή 28/5 στις 20:30 στην Αταλάντη, στην ταβέρνα του Ταλαγάνη, θα μιλήσει ο Πάσουλας Χρήστος υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Κυριακή 28/5 στις 20:00 στην Πελασγία, στο “Κεντρικόν” θα μιλήσει η Μπαφούτσου Ανδριάνα υποψήφια βουλευτής και γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Κυριακή 28/5 στις 19:30, στα Γαλανέικα Λαμίας στο cafe Άλσος, θα μιλήσει η Γεροκούδη Δήμητρα υποψήφια βουλευτής και μέλος της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Δευτέρα 29/5 στις 21:00, στη Σπερχειάδα στην ταβέρνα του Μανίτα, θα μιλήσει ο Πάσουλας Χρήστος υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Δευτέρα 29/5 στις 19:30, στη Στυλίδα, στο εκλογικό κέντρο του Κόμματος θα μιλήσει ο Μπασδέκης Κώστας μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής.

Τρίτη 30/5 στις 19:00, στον Άγιο Κωσταντίνο στο Cafe “Κάλαμος” (στην παραλία Καλάμου), θα μιλήσει η Μπαφούτσου Ανδριάνα υποψήφια βουλευτής και γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Από admin

Verified by MonsterInsights