Απόστολος Γκλέτσος

Ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα αποτελέσματα των εκλογών και για την στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συνετρίβη. Συνετρίβη ο ελληνικός λαός, ξεγελάστηκε και έπαθε μία ομαδική παράκρουση. Δεν ψηφίστηκε η «Νέα Δημοκρατία» αλλά η πολιτική Μητσοτάκη και μίας παρέας ανθρώπων που εμένα με τρομάζει», είπε αρχικά.

«Σίγουρα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν πράγματα που έπρεπε να γίνουν καλύτερα, κυρίως στο επικοινωνιακό κομμάτι. ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Τσίπρα δεν υπάρχει. Ο Τσίπρας είναι εκεί. Ενδεχομένως επειδή αυτά που έρχονται είναι ‘’Αρμαγεδών’’, τον Τσίπρα τον φύλαξε ο θεός».

Αναφορικά με το γεγονός πως σε προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα φώναζε: «Να τος να τος ο Πρωθυπουργός…» ο Απόστολος Γκλέτσος είπε πως είναι με τον Τσίπρα και τον πιστεύει.

«Δεν είμαι κανένα παιδάκι που κάνω κάτι απερίσκεπτα. Είμαι με τον Τσίπρα γιατί τον πιστεύω. Τώρα τον πιστεύω ακόμα περισσότερο γιατί κατάλαβα ότι δεν είναι διαπλεκόμενος. Μπορεί η πτώση του να έχει αντίκτυπο και στις περιφερειακές εκλογές, θα θέσω όμως, υποψηφιότητα ό,τι και να γίνει».

 

Από admin

Verified by MonsterInsights