Ηλίας ΚασιδιάρηςΣτο ακροδεξιό-εθνικιστικό κόμμα ονόματι «Σπαρτιάτες» δίνει την στήριξή του για τις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιούνη ο ναζιστής κατάδικος Ηλίας Κασιδιάρης.

Μετά το νέο μπλόκο του Αρείου Πάγου στον «συνασπισμό ανεξάρτητων υποψηφίων» του μορφώματός του, ο Κασιδιάρης προέβη σε δήλωση μέσω της συνηγόρου του, Βασιλικής Πανταζή.

«Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσω και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που θα εισέλθει δυναμικά στη βουλή και θα αποτελέσει την πιο ισχυρή εθνική αντιπολίτευση», αναφέρει μεταξύ άλλων η δήλωση του καταδικασμένου πρώην ηγετικού στελέχους της ναζιστικής-εγκληματικής Χρυσής Αυγής.

Σημειώνεται ότι το μόρφωμα «Σπαρτιάτες» αποτελεί ακροδεξιά πολιτική οργάνωση με εθνικιστικό-ρατσιστικό λόγο, ο επικεφαλής της οποίας Βασίλης Στίγκας φέρεται να έχει διασυνδέσεις και με τον έτερο κατάδικο χρυσαυγίτη, Γιάννη Λαγό.

Ο ίδιος ο λαός είναι που με τον αγώνα του πρέπει να στείλει στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας τέτοια κόμματα μαζί με τη σάπια αντιδραστική και βαθιά συστημική ιδεολογία τους.

atexnos.gr

Από admin

Verified by MonsterInsights