Καλοκαιρινή γιορτή του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.Εκ.), Λιβαδειάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΓΙΟΡΤΗ Ε.Ε.Ε.Εκ., Λιβαδειάς, Χαιρώνεια

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στον αύλειο χώρο του σχολείου της Χαιρώνειας, πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.Εκ.), Λιβαδειάς.

Ο Υπ. Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μαρκόπουλος παρευρέθηκε στη γιορτή αυτή για να στηρίξει το έργο και την προσπάθεια των μαθητών του σχολείου.

Ο Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.Εκ κ. Ηλίας Γιάννης ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του σχολείου και τις προσπάθειες μαθητών, διδασκόντων και φίλων του σχολείου για την προώθηση της αλλαγής και της καινοτομίας στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Τα πολλαπλά μηνύματα για το δικαίωμα στην εκπαίδευση των ατόμων με ειδικές μαθησιακές ικανότητες καθώς και την θέση της γυναίκας στο χθες, στο σήμερα και το αύριο, πρέπει να βρουν ευήκοα ώτα.

Ο κ. Κώστας Μαρκόπουλος δεσμεύεται ότι από τα πρώτα έργα που έχει σκοπό να δρομολογήσει είναι κέντρο διημέρευσης & εκπαίδευσης στην Βοιωτία και στην Εύβοια, (η Λαμία διαθέτει), ώστε να ανακουφιστούν εκατοντάδες οικογένειες που αδυνατούν να υποστηρίξουν ενήλικα ΑΜΕΑ διότι εργάζονται. Συγχρόνως όμως και όλα αυτά τα άτομα έχουν ανάγκη απασχόλησης και φροντίδας.

Η Ε.Ε. διαθέτει πολλά χρήματα για αυτόν τον σκοπό και ήδη η Περιφέρεια Θεσσαλίας το έχει κάνει πράξη.

Η Στερεά και σε αυτό είναι ουραγός.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Από admin

Verified by MonsterInsights