Λαμία: Βρέθηκε ο οδηγός του δικύκλου που παρέσυρε και εγκατέλειψε 5χρονο αγόρι

Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία που θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών…

Εντοπίστηκε τελικά ο οδηγός του δικύκλου που το μεσημέρι της Δευτέρας (12/6) στον οικισμό των Ρομά στο Παγκράτι, παρέσυρε και στη συνέχεια εγκατέλειψε 5χρονο αγοράκι που προσπάθησε να περάσει το δρόμο.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη ΓΕΠΑΔ Στερεάς, πρόκειται για 36χρονο που ταυτοποιήθηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας που αξιοποίησαν και το βιντεοληπτικό υλικό.

Ο κατηγορούμενος οδηγός, οδηγήθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα (15-06-2023) στο Τμήμα Τροχαίας Λαμίας, όπου αφού εξετάσθηκε περαιτέρω, παραδέχτηκε την εμπλοκή του στο εν λόγω τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Στο άκουσμα της είδησης ο Πρόεδρος των Ρομά Βαλάντης Χαλιλόπουλος ευχαρίστησε προσωπικά τον ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας Γεώργιο Καραχάλιο και όλους τους αστυνομικούς που έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε ο συγκεκριμένος άνδρας να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για την απαράδεκτη ενέργεια του να παρατήσει το χτυπημένο παιδί και να φύγει.


lamiareport.gr

Από admin

Verified by MonsterInsights