25 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΚΚΕ


25 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΚΚΕ

ΨΗΦΙΖΩ ΚΚΕ. Για την ΥΠΕΡΆΣΠΙΣΗ: .Της ίδιας της ζωής μας (έχει πάψει πλέον για το καπιταλιστικό σύστημα,να είναι αυτονόητο το δικαίωμα της προστασίας της ζωής)
.Της ανθρώπινης αξιοπρέπειας μας,που την ποδοπατουν σε κάθε βήμα, με την περιστολή δημοκρατικών, εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων. .

Τού αυτονόητου δικαιώματος στην εργασία με αξιοπρεπείς αμοιβές, με ασφάλεια και δικαιώματα. . Του δημόσιου, κοινωνικού χαρακτήρα του νερού, του ρεύματος. .Της ισότιμης και δωρεάν πρόσβασης στα δημόσια αγαθά της Υγείας, της Παιδείας. . Του αναφαιρετου δικαιώματος των συνταξιούχων να ζουν αξιοπρεπώς. . Του δικαιώματος να ζούμε σε ένα κόσμο ειρηνικό, χωρίς πολέμους , με την απεμπλοκή της χώρας μας από τον ιμπεριαλιστικο πολεμο στην Ουκρανία .

 ΨΗΦΙΖΩ ΚΚΕ. . Για πραγματική, αγωνιστική, αντιπολίτευση υπέρ του λαού
και όχι ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΉ (τύπου ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) αντιπολίτευση, για την αντιμετώπιση τής επερχόμενης αντιλαϊκής λαίλαπας.
 ΨΗΦΙΖΩ ΚΚΕ. . Για την προοπτική μιας άλλης κοινωνίας, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, όπου ο παραγόμενος πλούτος θα ανήκει σε αυτούς που τον παράγουν. . Για να παραμείνουμε Άνθρωποι.
 Βασιλόπουλος Θάνος –  Παιδίατρος Εντατικολογος –  Συνταξιούχος γιατρός του ΕΣΥ – Πρώην διευθυντής στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού
**************************

Πέμπτη 22 Ιούνη, στις 9 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας, θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

 

Από admin