ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΚΕ

Συγκλονιστική συγκέντρωση στο Σύνταγμα: Ελπίδα — Δύναμη — ΚΚΕ: Για 100% λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση

«Ελπίδα — Δύναμη — ΚΚΕ».

Αυτές οι λέξεις σχηματίστηκαν στην συγκλονιστική συγκέντρωση λαού και νεολαίας, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα.

Για 100% λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση. Γιατί μόνο ο λαός σώζει το λαό με ισχυρό ΚΚΕ.

Όλοι στη μάχη με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στο χέρι, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες! Για να γίνει η έκπληξη!

Για να χαμογελάσουν και πάλι οι γειτονιές της Αττικής!

Ένα απέραντο κόκκινο ποτάμι στην πλατεία Συντάγματος και στους γύρω δρόμους. Πλήθος κόσμου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ.

«Ναι, η ελπίδα είναι εδώ, σε αυτή τη μεγάλη, συγκλονιστική συγκέντρωση του λαού και της νεολαίας», τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του, επανήλθε στην εξέδρα μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του Κόμματος.

«Η ελπίδα γράφεται με ΚΚΕ ισχυρό», είπε, την ώρα που ανέμιζαν οι κόκκινες σημαίες και τα συνθήματα διαδέχονταν το ένα το άλλο, δημιουργώντας συγκλονιστικές εικόνες.

«Ελπίδα – Δύναμη – ΚΚΕ»: Αυτό το μήνυμα, αυτές οι εικόνες, αυτά τα συναισθήματα γίνανε λέξεις στα πανό που σηκώθηκαν το ένα μετά το άλλο, στο κλείσιμο της συγκέντρωσης.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με το τραγούδι «Μιλώ για τα παιδιά μου» από την Πολυξένη Καράκογλου και τον Κώστα Βλαχούτσο, εκφράζοντας με αυτόν τον συγκινητικό τρόπο την αλληλεγγύη του ΚΚΕ στους λαούς όλου του κόσμου! Γιατί ξέρουμε τι θα πει μετανάστης! Γιατί ξέρουμε τι θα πει πρόσφυγας!

Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα σύντομο βίντεο: Τώρα ΚΚΕ. Κοιτάμε στη σωστή μεριά του ορίζοντα. Μεγαλώνουμε το μπόι μας!

Χαιρετισμό εν μέσω χειροκροτημάτων απεύθυνε η Κωνσταντίνα Κούνεβα, υποψήφια με το ΚΚΕ στην εκλογική περιφέρεια της Α΄ Αθήνας

Στο τέλος, οι υποψήφιοι του Κόμματος ανέβηκαν στην εξέδρα. Τα συνθήματα αντηχούσαν ασταμάτητα και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ξαναπήρε το λόγο και κάλεσε «να μην χαθεί ούτε ώρα τις τελευταίες ημέρες, όλοι και όλες στην μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ».

Eδώ πραγματοποιείται η πρώτη μεγάλη διαδήλωση του λαού ενάντια στη νέα κυβέρνηση.

Από admin

Verified by MonsterInsights