Απόστολος ΓκλέτσοςΑπόστολος Γκλέτσος

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο alpha radio 989 και τον Σωτήρη Μπέσκο για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα και την πρωτοβουλία του να μαζέψει υπογραφές για να γυρίσει πίσω.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία του να μαζέψει υπογραφές για να ανακαλέσει την παραίτηση του ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε πως φεύγοντας υπάρχει σοβαρή έλλειψη αντιπολίτευσης απέναντι στη «Νέα Δημοκρατία.»

Αν φύγει αυτή η αντιπολίτευση, η Κυβέρνηση θα μπατάρει και ο τόπος θα έχει πρόβλημα. Όπως εξήγησε η προτεραιότητα του δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο τόπος ενώ τόνισε πως όποιος και να εκλεγεί δεν θα έχει την εμπειρία του Αλέξη Τσίπρα ως Πρωθυπουργός.

«20.000 υπογραφές ως τώρα…»

Σε ερώτηση πόσες υπογραφές γνωστοποίησε οτι έχει μαζέψει πάνω από 20.000 υπογραφές ενώ σχολίασε πως για τους περισσότερους, για τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο η επιστροφή του είναι ευχή.

Σε σχόλιο ακροατή που διατήρησε την ανωνυμία του, ότι παλαιότερα έλεγε διαφορετικά πράγματα για τον Αλέξη Τσίπρα, απάντησε ότι τα έλεγε όταν είχε πρωτοβγεί διότι δεν ήταν αυτός που είναι τώρα ωστόσο, στην πορεία των χρόνων εξελίχθηκε και έμαθε και άλλαξε την γνώμη του.

Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ

Από admin

Verified by MonsterInsights