Τραγωδία στο λιμάνι στις ΡάχεςΤραγωδία στο λιμάνι στις Ράχες


Τραγωδία στο λιμάνι στις Ράχες

Πήγε να σώσει γυναίκα που πνιγόταν και πνίγηκε κι εκείνος…

Τραγωδία το πρωί της Παρασκευής (7/7) στο λιμάνι των Ραχών, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport, πνίγηκαν δύο άτομα.
Όλα έγιναν γύρω στις 10:30’ όταν μια γυναίκα κάτοικος της περιοχής που έκανε μπάνιο άρχισε να καλεί σε βοήθεια, καθώς δεν μπορούσε να πλησιάσει την ακτή. Τότε 50χρονος συγχωριανός της έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε προκειμένου να προσφέρει βοήθεια, όμως δεν τα κατάφερε και πνίγηκαν μαζί!
Στο σημείο έφτασε ιδιωτικό σκάφος και περιπολικό όχημα του Λιμενικού προκειμένου να ανασύρουν τη σορό του 50χρονου, αλλά και τη σορό της γυναίκας που βρέθηκαν μαζί μέσα στο νερό.

 

Δείτε βίντεο:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023

Σήμερα πρωινές ώρες ενημερώθηκε το Λ/Χ Στυλίδας για περιστατικό τυχόν πνιγμού το οποίο έλαβε χώρα στην θαλάσσια περιοχή Ραχών Δήμου Στυλίδας.
Άμεσα όργανα Υπηρεσίας μετέβησαν στην περιοχή όπου εντοπίστηκαν μαζί, εντός θαλάσσιου ύδατος μια γυναίκα ημεδαπή ηλικίας 64 χρόνων και ένας άνδρας ημεδαπός ηλικίας 56 χρόνων μόνιμοι κάτοικοι περιοχής Ραχών να έχουν χάσει τις αίσθησης τους.

Με την βοήθεια οργάνων Υπηρεσίας και ιδιωτικού σκάφους που βρισκόταν στην περιοχή, ανασύρθηκαν στην ακτή όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με αρνητικά αποτελέσματα.
Ανωτέρω παρελήφθησαν από ασθενοφόρο όχημα και διακομίστηκαν στο Κ.Υ Ραχών όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός τους.

Από Υπηρεσία μας διενεργείτε προανάκριση.

Καλόγηρος Στυλίδας, 35300 Στυλίδα τηλ.: 2238022329 fax: 2238023998
e-mail: stylida@hcg.gr

Από admin