καταδίωξηκαταδίωξη

Το αυτοκίνητο που έκλεψε από περιοχή της Αθήνας είχε GPS και το εντόπισαν να κινείται στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για ένα τζιπ Qashqai το οποίο εκλάπη ξημερώματα από το Κουκάκι. Όταν ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε την κλοπή, λίγο πριν τις 7:00′ το πρωί του Σαββάτου, είδε από το GPS ότι το αυτοκίνητο ήταν στο ύψος των Καμένων Βούρλων με κατεύθυνση προς Λαμία.

Αμέσως ενημερώθηκε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και υπήρξε άμεση κινητοποίηση της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στη Φθιώτιδα. Λίγα λεπτά αργότερα το κλεμμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας κοντά στον κόμβο του Μπράλου να κινείται προς Λαμία.

Αμέσως ξεκίνησε η καταδίωξη ενώ ταυτόχρονα κινητοποιήθηκαν για να συνδράμουν ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης από Λαμία και ένα περιπολικό από το ΑΤ Στυλίδας.

Τελικά λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λαμία και συγκεκριμενα στα διόδια της Μαυρομαντήλας οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπλοκάρουν και να ακινητοποιήσουν το κλεμμένο αυτοκίνητο, περνώντας χειροπέδες στον 25χρονο οδηγό ο οποίος είναι Σύριος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο 25χρονος Σύριος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, ενώ όπως όλα δείχνουν ανηκει και κύκλωμα που διακινεί μετανάστες και γι αυτό πήγαινε με το κλεμμένο Qashqai στη βόρεια Ελλάδα για να παραλάβει μετανάστες και να τους μεταφέρει στην Αθήνα.

Δεν υπολόγισε όμως το GPS και τα γρήγορα αντανακλαστικά των αστυνομικών της Φθιώτιδας.

Από admin

Verified by MonsterInsights