Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός "Το κλίμα αλλάζει... Αλλάζω ζωή!"

Με χαρά και περηφάνια ενημερώθηκα για τη διάκριση του νηπιαγωγείου Καραβομύλου στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό “Το κλίμα αλλάζει… Αλλάζω ζωή!” της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ), που διεξήχθη από τις 17 Οκτωβρίου 2022 έως και τις 9 Απριλίου 2023.

Το νηπιαγωγείο Καραβομύλου κέρδισε το 3ο βραβείο στο διαγωνισμό, ενώ απέσπασε και Silver Βραβείο από τα Education Leaders Awards στην κατηγορία “Καλλιέργεια Περιβαλλοντικής Συνείδησης” με το πρόγραμμα “Η μέλισσα στο Νηπιαγωγείο… μέσα από τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων”.’

Η τελετή Απονομής των Education Leaders Awards πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 03 Ιουλίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, όπου βραβεύτηκαν 57 εκπαιδευτικές μονάδες και εκπαιδευτικοί του Δημόσιου Εκπαιδευτικού Φορέα και 40 αντίστοιχα του Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Φορέα.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μικρούς μαθητές του νηπιαγωγείου Καραβομύλου για τις διακρίσεις τους αυτές και να τους ευχηθώ σε όλη τους τη ζωή να είναι εργατικοί, δημιουργικοί και ευσυνείδητοι, όπως και τώρα.
Πολλά συγχαρητήρια στη νηπιαγωγό κ. Θώμη Παπαντωνίου για την εξαιρετική δουλειά που κάνει και την καθοδήγηση που δίνει στους μαθητές της, αλλά και στους γονείς για τη στήριξη που παρέχουν στα παιδιά τους.
Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε πάντα κοντά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς και με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες τους και να βελτιώνονται οι συνθήκες εκπαίδευσης σε όλες τις σχολικές μονάδες του δήμου μας.

 

Η Δήμαρχος Στυλίδας

Βιργινία Στεργίου

Από admin

Verified by MonsterInsights