Φθιώτιδα: Νέα κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή μεταναστών στην εθνική

Επιτυχημένο και αναίμακτο μπλόκο στα διόδια της Πελασγίας…

Νέο περιστατικό με καταδίωξη διακινητή μεταναστών είχαμε στον ΠΑΘΕ στην περιοχή της Φθιώτιδας.

Μόλις 5 ημέρες μετά την προηγούμενη καταδίωξη και σύλληψη του 24χρονου Σύριου διακινητή στα διόδια της Μαυρομαντήλας, το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουλίου είχαμε τη σύλληψη ενός ακόμη ομοεθνή του.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, το ύποπτο αμάξι ήταν ενοικιασμένο, αλλά οι… «ενοικιαστές» ουδέποτε φρόντισαν να το επιστρέψουν στην εταιρία από όπου το πήραν. Εντοπίστηκε λίγο μετά τις 18:00’ στην περιοχή της Λαμίας και αστυνομικοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, ξεκίνησαν την καταδίωξη.

 

Με τη καθοδήγηση του Κέντρου στο «κυνήγι» μπήκε και πλήρωμα του ΑΤ Στυλίδας, ενώ δόθηκε σήμα και στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας. Τελικά το περιπολικό της Στυλίδας μαζί με το πλήρωμα του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, μπλόκαρε το ύποπτο όχημα στα διόδια της Πελασγίας.
Φθιώτιδα: Νέα κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή μεταναστών στην εθνική
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο οδηγός του ήταν ένας 28χρονος Σύριος, που συμμορφώθηκε στις εντολές των αστυνομικών και η καταδίωξη έληξε αναίμακτα. Μάλιστα είναι γνωστός στις αρχές για παρόμοιες υποθέσεις παράνομης διακίνησης πολιτών τρίτων χωρών και έχει καταδικαστεί στο πρόσφατο παρελθόν.

 

Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο Σάββατο (8/7) ανάλογη καταδίωξη με πρωταγωνιστή 20χρονο Σύριο στην περιοχή της Λάρισας είχε καταλήξει σε πυροβολισμό και στο θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού διακινητή.

Από admin