ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δήλωση

του Κώστα Μπασδέκη Περιφερειακού Συμβούλου και υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας με τη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»:

Τα δημοσιεύματα για την υποψηφιότητα του πρόσφατα υποψήφιου βουλευτή Βοιωτίας με το κόμμα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» στο ψηφοδέλτιο του κ. Μαρκόπουλου για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αποδεικνύουν περίτρανα πώς οπαδοί, υποστηριχτές φασιστικών μορφωμάτων, θαυμαστές του φυλακισμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Κασιδιάρη βρίσκουν ζεστή και φιλόξενη θέση στα ψηφοδέλτια των αστικών παρατάξεων.

Ο κ. Μαρκόπουλος στέλεχος και υπουργός της ΝΔ, βουλευτής των ΑΝΕΛ και ξανά στη ΝΔ, διεκδικεί την Περιφερειακή αρχή με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμφερόντων τμημάτων του κεφαλαίου στην κόντρα με τις άλλες δυνάμεις που υπηρετούν αντίστοιχα επιχειρηματικά συμφέροντα. Είναι ξεκάθαρο ότι σ΄αυτό τον ανταγωνισμό, υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις πρόθυμες να αγκαλιάσουν φασίστες, ναζιστές, ρατσιστές αποτελώντας τη «φωλιά εκκόλαψης των αυγών του φιδιού» με αντάλλαγμα τα ψηφαλάκια.

Καλούμε το λαό της Στερεάς να απορρίψει, να καταδικάσει και να απομονώσει, τόσο τα ναζιστικά-φασιστικά μορφώματα όπως κι αν εμφανίζονται, είτε συγκαλυμμένα, είτε απροκάλυπτα όσο κι εκείνους που τους δίνουν πολιτική στέγη όπως ο κ. Μαρκόπουλος και να στηρίξει με την ψήφο του τη μόνη δύναμη που στηρίζει σταθερά τα λαϊκά συμφέροντα, που στέκεται απέναντι στις φασιστικές-ναζιστικές δυνάμεις με συνέπεια και αγωνιστικότητα, τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Σ΄ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ

1/8/2023

Κ. ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ

Από admin