Στυλίδα: Αυτοκίνητο ανέβηκε στην πλατεία

Από τύχη δε θρηνήσαμε θύματα…

Ήταν περίπου 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία Στυλίδας, όταν στον κάθετο δρόμο που οδηγεί στην παλαιά εθνική οδό, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα σκουρόχρωμο ΙΧΕ μάρκας VW POLO κινούνταν με αρκετή ταχύτητα και χωρίς σταθερή πορεία.
Στυλίδα: Αυτοκίνητο ανέβηκε στην πλατείαΑποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει προπορευόμενο όχημα και στη συνέχεια να εκτραπεί δεξιά ισοπεδώνοντας μία ρυθμιστική πινακίδα κυκλοφορίας και καταλήγοντας στον αιωνόβιο πλάτανο!

Στυλίδα: Αυτοκίνητο ανέβηκε στην πλατεία

Σοκαρισμένοι διερχόμενοι πεζοί, αλλά και μέλη της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Στυλίδας έσπευσαν να βοηθήσουν τον ηλικιωμένο οδηγό μέχρι να φθάσει το ΕΚΑΒ.
Ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου διακόμισε τον οδηγό στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας και από κει στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με ανθρώπους που βρέθηκαν στον τόπο του ατυχήματος, μιλώντας στο LamiaReport έκαναν λόγο για βοήθεια αγίου που δεν βρέθηκε στο δρόμο του κάποιος πεζός. Επιπλέον τόνισαν ότι αν δεν ήταν Πέμπτη (3/8) αλλά Παρασκευή, τότε στο σημείο θα είχαμε λαϊκή με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στο σημείο έφτασε άμεσα και περιπολικό του ΑΤ Στυλίδας προκειμένου να καταγράψει το τροχαίο και να διερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν το ατύχημα. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες εξετάζεται και η περίπτωση ο οδηγός να ένιωσε κάποια αδιαθεσία με αποτέλεσμα να έχασε τον έλεγχο του.

Δείτε φωτογραφίες:
 

Στυλίδα: Αυτοκίνητο ανέβηκε στην πλατεία
Στυλίδα: Αυτοκίνητο ανέβηκε στην πλατεία

Από admin

Verified by MonsterInsights