Λιάνα Κανέλλη

Την έλλειψη της πολιτικής βούλησης να ληφθούν μέτρα για την εκπαίδευση του κόσμου και των νέων ανθρώπων, όχι στη λογική της οπαδικής βίας, αλλά στην καλλιέργεια του φίλαθλου πνεύματος, επισήμανε η Λιάνα Κανέλλη βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ 1 το πρωί της Τετάρτης 16 Αυγούστου με αφορμή τη δολοφονική επίθεση στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Σημείωσε την ανάγκη της λήψης μέτρων για να μην εισχωρούν φασιστικά στοιχεία στις ομάδες φιλάθλων και στις κερκίδες αλλά και την εκπαίδευση των νέων παιδιών στα σχολεία, ενάντια στο ναζισμό και τον φασισμό. Υπογράμμισε τις ευθύνες της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού που δεν έλαβε κανένα μέτρο για την δράση των φασιστικών ομάδων στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Σημείωσε ότι σε μια εμπορευματοποιημένη διαδικασία όπως είναι το ποδόσφαιρο, η ΟΥΕΦΑ διαδραματίζει το ρόλο του τροχονόμου ανάμεσα στα επιχειρηματικά συμφέροντα και με αυτή την έννοια η σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρό της αλλά και τους προέδρους των 4 μεγάλων ΠΑΕ, γίνεται για πολιτική αξιοποίηση και επικοινωνιακούς λόγους.

Δείτε εδώ: https://www.902.gr

Από admin

Verified by MonsterInsights