ΚΑΤΣΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Στυλίδας με τον συνδυασμό "ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ"

Αγαπητές μου φίλες και φίλοι,

Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Μετά από ώριμη σκέψη, εμπειρία στα θέματα αθλητισμού -παιδείας και όραμα αλλά κυρίως με διάθεση για προσφορά και πίστη στις δυνατότητες της Στυλίδας πήρα την απόφαση να συμμετέχω στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ως δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ένωμένη ανατολική Φθιώτιδα» με την Βιργινία Στεργίου.

Με τις ίδιες πάντα αξίες και αρχές που σηματοδότησαν τη μέχρι τώρα εκπαιδευτική -αθλητική -αγροτική και προπονητική μου πορεία, με εμπειρία , με γνώση και με νέες ιδέες πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω ουσιαστικά στο κοινό μέλημα της παράταξης μας για μια ποιοτική καθημερινότητα του πολίτη και στο όραμα για έναν σύγχρονο Δήμο .

Γιατί με αγώνες και καθημερινή προσπάθεια σε διαφόρους τομείς για τον καθένα ξεχωριστά ,με τόλμη ,πίστη, δύναμη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας , μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμα καλύτερα.

Με την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να πάμε την πόλη μας μπροστά, ζητώ την στήριξή σας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ένωμένη ανατολική Φθιώτιδα» με την Βιργινία Στεργίου.

Ζητώ την ψήφο σας με μεγάλο σεβασμό !

Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου, έτσι ώστε να συμβάλλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στη καθημερινή προσπάθεια για την βελτίωση της εικόνας της πόλης ,του Δήμου μας και την αναβάθμιση της καθημερινότητας σε κάθε γειτονιά.

Με ιδιαίτερη τιμή

ΚΑΤΣΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής -Προπονητής Στίβου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Στυλίδας

Από admin