ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά σήμερα, σηματοδοτώντας μια περίοδο δημιουργική, γεμάτη γνώσεις, εμπειρίες, χαμόγελα, νέες φιλίες και πρόοδο!

Βρεθήκαμε στο πρώτο κουδούνι, στον Αγιασμό για τη νέα χρονιά και καλωσορίσαμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, την πρώτη μέρα του σχολικού έτους, μια μέρα πολύ σημαντική για όλους και ιδιαίτερα για τα “πρωτάκια”, που με ανυπομονησία και αγωνία, ξεκινούν το δικό τους ταξίδι στη μάθηση και μπαίνουν σε μία “νέα οικογένεια” που θα τα βοηθήσει να εξελιχθούν σε ολοκληρωμένες προσωπικότητες βάζοντας τα θεμέλια για ένα φωτεινό αύριο.

Άλλωστε, ο μεγάλος στόχος της εκπαίδευσης είναι η μεταλαμπάδευση και απόκτηση όχι μόνο πολύτιμων γνώσεων, αλλά πρωτίστως ιδανικών και αξιών.

Από την δική μας πλευρά, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο προσωπικά, αλλά και ως Δημοτική Αρχή έχουμε θέσει ως βασική προτεραιότητα τη Νέα Γενιά και θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε, βοηθώντας με κάθε δυνατό τρόπο την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής κοινότητας.

Εύχομαι σε όλες και όλους, τόσο στους μαθητές και τις μαθήτριες, όσο και στους εκπαιδευτικούς, που για ακόμη μία χρονιά ετοιμάζονται να προσφέρουν τη γνώση, την εμπειρία, αλλά και την ευαισθησία τους στα παιδιά, καθώς και στους γονείς που στέκονται αρωγοί στα όνειρα και την ενδυνάμωση της ψυχολογίας τους,

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη υγεία, μάθηση και εκπλήρωση στόχων εξέλιξης και προόδου!

Η Δήμαρχος Στυλίδας

Βιργινία Στεργίου

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2023-2024

Από admin

Verified by MonsterInsights