Κώστας Μαρκόπουλος

Η PRORATA ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ


Αδιάβαστη, πιθανά πιεσμένη… και σίγουρα επηρεασμένη από τις κακές συμβουλές που έδωσε στην Κουμουνδούρου και οδήγησε στην ήττα, η εταιρεία δημοσκοπήσεων prorata έδωσε στην δημοσιότητα έρευνα για τις περιφερειακές εκλογές απόλυτα ασύμβατη με ότι συμβαίνει γύρω μας.

Δεν θα κάνω κρίση για την πρόθεση ψήφου…αλλά θα υπογραμμίσω ότι δεν γίνεται το 19% μόνο των ψηφοφόρων του ΚΚΕ να ψηφίζει Κώστα Μπασδέκη , ούτε ο Κώστας Μαρκόπουλος να είναι άγνωστος στο 30% των πολιτών της Εύβοιας με 3 ιατρεία στον Νομό και 12 χρόνια εκλεγόμενος Βουλευτής και Υπουργός. Ούτε είναι δυνατόν ο Λουκάς Αποστολίδης με τόσα χρόνια Bουλή, Kυβέρνηση και Προεδρείο Βουλής να είναι άγνωστος για το 50% των Βοιωτών.

Ολίγη σοβαρότητα δεν κάνει κακό. Ούτε ο Απόστολος Γκλέτσος να είναι άγνωστος στο 30% της Φθιώτιδας . Δεν είμαστε ιθαγενείς να πιστεύουμε στα καθρεφτάκια.

Άραγε το δείγμα των ανθρώπων της έρευνας ήταν τυχαίο ή μη;

Με τις εκλογές η έρευνα θα αποδειχθεί απίστευτα κάλπικη και την σειρά θα πάρει αυτή τη φορά η δικαιοσύνη. Το ίδιο είχε συμβεί και το 2019 όταν εξετέθησαν ανεπανόρθωτα με τα ανάποδα αποτελέσματα που προέβλεψαν.

Ότι και να γράφουν ότι και να προβλέπουν οι πολίτες γνωρίζουν….και ο Φάνης Σπανός και η παρέα του στις 8 Οκτωβρίου θα είναι παρελθόν για την Στερεά.

Μαθαίνω τέλος για μεθοδεύσεις να μην γίνει το debate. Θα είναι άλλη μία δειλία και μία αποφυγή σοβαρής συζήτησης.

Οι πολίτες μόνο σε debate μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια από τα παραμύθ

 

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Από admin

Verified by MonsterInsights