Δήμος Στυλίδας: Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση της Κοινότητας της Παλαιοκερασιάς

Σας ενημερώνουμε ότι η υδροδότηση στην Κοινότητα της Παλαιοκερασιάς έχει αποκατασταθεί πλήρως και πλέον η παροχή νερού είναι συνεχής από χθες, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.

Οι έντονες βροχοπτώσεις και τα ακραία καιρικά φαινόμενα της κακοκαιρίας Daniel, που έπληξαν και την περιοχή μας, προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στις πηγές του Κεφαλόβρυσου και στο δίκτυο, ενώ κατέστη αδύνατη ακόμη και η άμεση πρόσβαση στο σημείο.

Ευχαριστούμε όλους όσους εργάστηκαν, για την προσπάθεια που κατέβαλαν, ώστε να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό η υδροδότηση της κοινότητας, μέσα σε πραγματικά δύσκολα συνθήκες και να υπογραμμίσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα στα τρία τελευταία χρόνια που παρατηρείται ένα τέτοιας κλίμακας φαινόμενο και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση και εκτενέστερες ζημιές.

Ευχαριστούμε θερμά και όλους τους κατοίκους για την κατανόησή τους, για την ταλαιπωρία και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν τις τελευταίες ημέρες και τα οποία προσπαθήσαμε να ανακουφίσουμε προσωρινά με τη διανομή εμφιαλωμένου νερού και τη συνδρομή της υδροφόρας, έως την οριστική αποκατάσταση της υδροδότησης.

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεωνν Δήμου Στυλίδας

Από admin

Verified by MonsterInsights