Βασίλης Χριστοδούλου

Ο Βασίλης Χριστοδούλου είναι ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς που συμμετέχει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό Στερεά Περιφέρεια του Κώστα Μαρκόπουλου στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε Φθιώτιδας.

Το δημογραφικό πρόβλημα και τα τεράστια ποσοστά της ανεργίας στο νομό ωθούν όλο και περισσότερους νέους να τον εγκαταλείπουν και για το λόγο αυτό αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο η στοχευμένη δράση βελτίωσης ή και επίλυσης και των δύο.

Ασχολούμενος και ο ίδιος με την πρωτογενή παραγωγή ευελπιστεί να τον εμπιστευτούν οι συμπολίτες του ώστε με την εκλογή του να αναλάβει πρωτοβουλίες ενίσχυσης του κλάδου με απώτερο στόχο την στήριξη των αγροτών και την προσέλκυση νέων επενδύσεων.

Ο ίδιος είναι εκλεγμένος Πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Στυλίδας από το 2019 και πήρε την απόφαση να μεταπηδήσει στην περιφέρεια λόγω των τεράστιων αναγκών της Φθιώτιδας αλλά και της εικόνας εγκατάλειψης που την χαρακτηρίζει.

Οραματίζεται ένα μέλλον με προοπτικές, έμφαση στην καινοτομία και την εξέλιξη που θα ελκύει τους νέους ανθρώπους να μένουν ή και να επιστρέψουν στη Φθιώτιδα.

Βασίλης Χριστοδούλου

stereanews.gr

Από admin