Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας

Αλληλεγγύη στο Λαό της Παλαιστίνης

Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας εκφράζει την αλληλεγγύη του στον λαό της Παλαιστίνης, και υπερασπίζεται τον πολύχρονο αγώνα του, ενάντια στην συνεχιζόμενη και βάρβαρη κατοχή από το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ.

Είμαστε στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού που υπερασπίζεται και διεκδικεί το δικαίωμά του να έχει πατρίδα, δικό του κράτος και ανεξάρτητο, στα όρια του 1967 όπως είχαν οριστεί.

Αυτή την στιγμή ο πόλεμος που διεξάγεται στην Μ. Ανατολή είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης σκληρής κατοχής (75 χρόνια), του αποκλεισμού, των φυλακίσεων, των δολοφονιών και βασανισμών χιλιάδες Παλαιστινίων, ακόμα και μικρών παιδιών, από τη δολοφονική μηχανή του Ισραήλ, με την κάλυψη των ΑμερικανοΝΑΤΟικών και της Ε.Ε..

Η Κυβέρνηση, τα ΜΜΕ, διάφοροι μηχανισμοί κλπ, έχουν προχωρήσει σε μια τεράστια προπαγάνδα και fake news, για να αντιστρέψουν την πραγματικότητα, να δικαιολογήσουν τα διαχρονικά Ισραηλινά εγκλήματα. Επιδιώκουν να ταυτίσουν την Αλληλεγγύη με τον Παλαιστινιακό λαό με την «τρομοκρατία». Η Κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει να έχει συνεργασία με το κράτος Δολοφόνο του Ισραήλ, να είναι στο πλευρό των μακελάρηδων, όπως κάνουν όλες οι κυβερνήσεις όλα τα χρόνια.

Τώρα είναι ανάγκη να ακουστεί παντού το σύνθημα ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Εμείς οι εργαζόμενοι, μαζί με τα σωματεία μας, δυναμώνουμε τον αγώνα μας, μαζί με όλους τους λαούς του κόσμου, για να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα του λαού της Παλαιστίνης. Γιατί εμείς αγωνιζόμαστε για την ειρήνη των λαών, για να ζουν αδελφωμένοι.

Απαιτούμε:

l Την Άμεση αποχώρηση όλων των κατοχικών στρατευμάτων του Ισραήλ από τα Παλαιστινιακά εδάφη.

l Να αποσυρθεί ΑΜΕΣΑ η Φρεγάτα ΨΑΡΑ από την περιοχή.

l Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

l Να σταματήσει κάθε οικονομική-πολιτική-στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ

l ΤΩΡΑ Αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Από admin