ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ


Γενική Τακτική Επιθεώρηση της Λιμενικής Αρχής Στυλίδας
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023

Από 10-10-23 έως 13/10/2023 πραγματοποιήθηκε από την Αρχιπλοίαρχο ΛΣ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ Νίκη Διοικητή της 4ης ΠΕΔΙΛΣ -ΕΛ.ΑΚΤ καθώς και από Στελέχη αυτής η προγραμματισμένη Γενική Τακτική Επιθεώρηση της Λιμενικής Αρχής Στυλίδας.

Κατά τις ημέρες της επιθεώρησης η Διοικητής της 4ης ΠΕΔΙΛΣ συνοδευόμενη από τον Λιμενάρχη Στυλίδας Πλοίαρχο ΛΣ Βέτσικα Ευθύμιο πραγματοποίησε εθιμοτυπικές επισκέψεις με Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και διοικητές Σωμάτων Ασφαλείας και Ένοπλων Δυνάμεων όπου συζήτησαν θέματα συνεργασίας και ζητήματα που αφορούν από κοινού τους Φορείς με το Λιμεναρχείο Στυλίδας.

Συγκεκριμένα επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Σανίδα Ηλία, την Δήμαρχο Στυλίδας Στεργίου Βιργινία, και τους Διοικητές Στρατού ΚΕΥΠ Ταξίαρχο Κατσάρα Ευάγγελο, τον Γενικός Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας Ταξίαρχος Καραχάλιο Γεώργιο, τον Περιφερειακό Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας Αρχιπύραχο Αποστόλου Σίμο και τέλος τον διοικητή 695 ΑΒΠ Συνταγματάρχη Παπαδόπουλο Σπυρίδων ενώ δεν κατέστη δυνατή συνάντηση λόγω συνοδικών καθηκόντων του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Γενική Τακτική Επιθεώρηση της Λιμενικής Αρχής Στυλίδας
Γενική Τακτική Επιθεώρηση της Λιμενικής Αρχής Στυλίδας
Καλόγηρος Στυλίδας, 35300 Στυλίδα τηλ.: 2238022329

Από admin