ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ

Ξεπούλησαν αεροδρόμια, λιμάνια, τρένα, τηλεπικοινωνίες, δρόμους, τράπεζες, ναυπηγεία, χαρίζουν τα πάντα σε “επενδυτές” και κοράκια, ενεχυρίασαν όλη την δημόσια περιουσία μέχρι το 2114. Και τώρα έρχονται να ξεπουλήσουν και την ΛΑΡΚΟ (Η ΛΑΡΚΟ παραδίδεται στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ — (διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ).

Τι σημαίνει ΛΑΡΚΟ; Γιατί και ποιοι ξεπουλάνε την κορυφαία εταιρεία στην Ευρώπη και στον κόσμο; Η ΛΑΡΚΟ είναι το ορόσημο 2 κόσμων: Από την μια η πατρίδα και οι εργάτες, από την άλλη το κεφάλαιο και τα παράσιτα

Η ΛΑΡΚΟ είναι τόπος εμβληματικός.

Στη ΛΑΡΚΟ, μια εταιρεία που οι εργάτες με το αίμα και τον ιδρώτα τους την έφεραν 1η στην Ευρώπη και στον κόσμο στην παραγωγή σιδηρονικελίου, αποτυπώνονται όλες οι δυνατότητες μιας άλλου τύπου ανάπτυξης που θα έχει στο κέντρο της την ικανοποίηση των αναγκών του λαού και της χώρας. Την ίδια ώρα είναι εκεί, στη ΛΑΡΚΟ, που ξεγυμνώνεται το έγκλημα της πολιτικής της εκποίησης, του ξεπουλήματος, της ληστείας του τόπου και της εξόντωσης μιας ολόκληρης κοινωνίας από τους πολιτικούς χαρτογιακάδες – υπηρέτες των καπιταλιστών και της ολιγαρχίας.

Ο Ημεροδρόμος παρουσιάζει τα αδιάσειστα στοιχεία για την σημασία της ΛΑΡΚΟ και το έγκλημα που συντελείται ενάντια στον τόπο και τους εργαζόμενούς της, που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή – αφιέρωμα στη ΛΑΡΚΟ από τον Νίκο Μπογιόπουλο (Real fm -11/2/2022):


imerodromos.gr