ΚΚΕ

 Μήνυμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας για ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ στην κάλπη των ευρωεκλογών, αλλά και στους αγώνες της επόμενης μέρας, έστειλε η προεκλογική συγκέντρωση της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ στη Λαμία με ομιλητές τους Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, και Παναγιώτη Πολίτη , πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

Εργαζόμενοι από τα εργοστάσια της Λαμίας και της Φθιώτιδας, βιοπαλαιστές αγρότες και επαγγελματίες, φοιτητές, πλημμυροπαθείς από τα χωριά του κάμπου της Λαμίας και του Δομοκού, άνθρωποι του μόχθου που όλο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν μαζί με τους κομμουνιστές στους αγώνες που αναπτύχθηκαν στην περιοχή έδωσαν το “παρόν”, στέλνοντας μήνυμα ισχυροποίησης του ΚΚΕ, ώστε να δυναμώσει και ο αγώνας τους ενάντια στην πολιτική που διαλύει τις ζωές τους. «Κοιτάμε κατάματα τον εργαζόμενο λαό της Λαμίας και απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσης και ενίσχυσης του ΚΚΕ.ΠΟΛΙΤΗΣ Π.

Γιατί θα δυναμώσει η αντίσταση στην αντιλαϊκή πολιτική και ο διεκδικητικός αγώνας», τόνισε ο Π. Πολίτης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να δοθεί η μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή και να μη χαθεί καμία «κόκκινη» ψήφος και στη Φθιώτιδα.

Αναφέρθηκε στο παράδειγμα των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ, τονίζοντας: «Οι εργαζόμενοι ενωθήκαμε σε ταξική βάση και έχοντας μπροστά το ΚΚΕ έχουμε καθυστερήσει στην πράξη το οριστικό κλείσιμο της μοναδικής επιχειρήσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση που παράγει σιδηρονικέλιο.

Κόντρα σε όλα τα κόμματα, με όλες τις κυβερνήσεις, με μεγάλα οικονομικά κέντρα και αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουμε καταρρίψει την επιχειρηματολογία του “βαρελιού χωρίς πάτο”, αναδεικνύοντας την απαξίωση του ξεπουλήματος, τις μεθοδεύσεις, αναδεικνύοντας τις τεράστιες δυνατότητες που υπάρχουν μέσα από την αξιοποίηση του ορυκτού μας πλούτου.

Η αύξηση της εκλογικής επιρροής του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές θα τα πολλαπλασιάσει, γιατί όπως στην ΛΑΡΚΟ και τους αγρότες, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, θα δυναμώσει επί της ουσίας η γραμμή ενότητας της εργατικής τάξης με τους συμμάχους της αγροτιάς και των ελεύθερων επαγγελματιών, θα μεγαλώσει η αμφισβήτηση της εξουσίας των πολιτικών δυνάμεων του κεφαλαίου».

«Και από δω από τη Λαμία στέλνουμε απόψε μήνυμα αισιοδοξίας, μήνυμα ισχυροποίησης του ΚΚΕ, να γεμίσουν οι κάλπες με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις 9 Ιούνη, να τρομοκρατήσουμε αυτούς που μας κουνάνε επιδεικτικά το δάχτυλο», τόνισε από την πλευρά του ο Κώστας Μπασδέκης , απευθύνοντας πλατύ κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ.ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Αναφερόμενος στην σημασία των ευρωεκλογών ο Κώστας Μπασδέκης, σημείωσε πως : «είναι καθοριστική η ψήφος για να βγάλει η κρίσιμη κάλπη των ευρωεκλογών αυτό που πραγματικά φοβάται η κυβέρνηση της ΝΔ και τα άλλα κόμματα του συστήματος και της ΕΕ αλλά κι αυτό που πραγματικά συμφέρει τον λαό και τη νεολαία, για να είναι πιο δυνατοί την επόμενη μέρα απέναντι σε αυτά που θα έχουν να αντιμετωπίσουν. Και αυτό δεν είναι άλλο από ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ!».

Απηύθυνε κάλεσμα να σταλθούν στο Ευρωκοινοβούλιο δοκιμασμένοι αγωνιστές «που θα αποτελούν τη φωνή των πολλών, που θα δίνουν λόγο μονάχα στους εργαζόμενους, στον λαό και όχι στα λόμπι και στα κάθε λογής παράσιτα που του κλέβουν τον πλούτο. Είναι αλήθεια. Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν! Όμως είναι πιο εύκολο τώρα να δει ο καθένας και η καθεμιά ότι μόνο το ΚΚΕ στέκεται αταλάντευτα στο πλευρό του λαού και της νεολαίας. Ότι αυτό που λέει, το κάνει».

Τέλος, υπογράμμισε: «Στις μέρες, στις ώρες που απομένουν κάνουμε δική μας υπόθεση την ισχυροποίηση του ΚΚΕ. Από αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς και καμιά. Θα τη δώσουμε όλοι και όλες μαζί, όπως όλοι και όλες μαζί θα χαρούμε και θα πανηγυρίσουμε στο τέλος τη σημαντική νίκη του λαού μας. Και από την επόμενη μέρα θα ριχτούμε πιο πολύ και πιο δυνατοί στον αγώνα για τη ζωή και το μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. Στέλνουμε πανευρωπαϊκό μήνυμα αντεπίθεσης. Για την Ευρώπη των εργατών των αγροτών των λαών. Την Ευρώπη του Σοσιαλισμού».

ilamia.gr

Verified by MonsterInsights