Στυλίδα: Στη φυλακή 35χρονος για ενδοοικογενειακή βία

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε 35χρονος που μπροστά στην 12χρονη κόρη του χειροδίκησε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/6) σε βάρος της συζύγου του και μητέρας της μικρής.

Το περιστατικό φέρεται να έγινε στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Στυλίδας και η μικρή ήταν αυτή που ειδοποίησε την αστυνομία.

Ενώπιον του Αυτοφώρου ο 35χρονος υποστήριξε ότι είχε πιει λίγο παραπάνω και ότι δεν είχε ξαναχτυπήσει τη γυναίκα του. Αυτό βέβαια ερχόταν σε αντίθεση με την αρχική κατάθεση της συζύγου του που έκανε λόγο για βίαιη συμπεριφορά και στο παρελθόν που την είχε στείλει ακόμη και στο Νοσοκομείο.

Στο Δικαστήριο βέβαια προσπάθησε να προστατεύσει τον άνδρα της λέγοντας ότι απλά της έδωσε δύο χαστούκια.

Το Δικαστήριο ωστόσο τον έκρινε ένοχο για τις πράξεις της ενδοοικογενειακής βίας και απειλής και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, διατάσσοντας την έκτιση μέρους της ποινής ίση με 4 μήνες. Δεν έδωσε επιπλέον αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του ώστε να οδηγηθεί στη φυλακή.

Μπροστά στη συγκεκριμένη εξέλιξη η Πρόεδρος του Δικαστηρίου ρώτησε τη γυναίκα αν επιθυμεί να οδηγηθεί σε ξενώνα γυναικών μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά της, καθώς αρχικά είχε αρνηθεί στους αστυνομικούς την προστατευτική φύλαξή της.

lamiareport.gr

Από admin

Verified by MonsterInsights