25χρονη

H σύζυγός του κατέθεσε ότι στα δύο χρόνια που ζουν μαζί, τουλάχιστον τέσσερις φορές την έχει χτυπήσει με γροθιές στο πρόσωπο και με σιδερένια βέργα στο σώμα.

Ποινή φυλάκισης 4 ετών και τριών μηνών, χωρίς αναστολή και με την εντολή πραγματικής έκτισης της ποινής, επέβαλε το δικαστήριο στην Καλαμάτα, στον 46χρονο που χτύπησε με σιδερολοστό μήκους ενός μέτρου την 25χρονη  σύζυγο του .  Επίσης το δικαστήριο όρισε ότι τυχόν έφεση του κατηγορουμένου δεν θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ο 45χρονος που ζει στα Φιλιατρά, συνελήφθη το Σάββατο 22 Ιουνίου για ενδοοικογενειακή βία  απειλή, βαριές σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων, εναντίον της 25χρονης συζύγου του.

Ο κατηγορούμενος κατά την ακροαματική διαδικασία παραδέχτηκε την πράξη του και ζήτησε συγγνώμη, ισχυριζόμενος πως πρώτη φορά φέρθηκε βίαια μετά από χρήση αλκοόλ. Μάλιστα ζήτησε να αλλάξει το αδίκημα της βαριά σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε απλή σωματική βλάβη, αλλά το αίτημα δεν έγινε δεκτό καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι τα χτυπήματα με σιδερόβεργα θα μπορούσαν να αποβούν μοιραία για την 25χρονη.

Επίσης, η σύζυγός του κατέθεσε ότι στα δύο χρόνια που ζουν μαζί, τουλάχιστον τέσσερις φορές την έχει χτυπήσει με γροθιές στο πρόσωπο και με σιδερένια βέργα στο σώμα. Τις προηγούμενες φορές, είπε, δεν είχε καταγγείλει το γεγονός καθώς πότε την έπειθε ζητώντας συγγνώμη και πότε την απειλούσε πως, αν αποκάλυπτε την αλήθεια, θα την χτυπούσε ξανά.

Στο περιστατικό του Σαββάτου, ήταν οι γείτονες που ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά η 25χρονη είπε θα το έκανε και η ίδια γιατί είχε φτάσει στα όριά της.

Πηγη: in.gr

ilamia.gr

Από admin

Verified by MonsterInsights