Υπάρχει πλήρης αδιαφορία κ εγκαταλείψει του αγροτικού δικτύου άρδευσης των ελαιοπερίβολων

Λάβαμε την παρακάτω καταγγελία από αγρότη και την δημοσιεύουμε…Υπάρχει πλήρης αδιαφορία κ εγκαταλείψει του αγροτικού δικτύου άρδευσης των ελαιοπερίβολων

Θα ήθελα μέσα από την ιστοσελίδα σας να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου για την τοπική αρχή κ τους ιθύνοντες στον τομέα της αγροτικής άρδευσης.
Υπάρχει πλήρης αδιαφορία κ εγκατάλειψη ψη του αγροτικού δικτύου άρδευσης των ελαιοπερίβολων. Πληρώνουμε το αντίστοιχο ποσό θέλει ο κάθε αγρότης να ποτίσει τα ελαιόδεντρα του αλλά το νερό είτε δεν επαρκεί για σωστή άρδευση είτε χάνεται στην διαδρομή λόγο πλήρης εγκαταλείψεις του δικτύου όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Ζήτω από την Δημοτική Αρχή να δείξει περισσότερο ενδιαφέρον για το πρόβλημα της άρδευσης καθώς ένα μεγάλο μέρος εσόδων του Δήμου προέρχεται από τούς αγρότες που παλεύουν με την ακρίβεια κ τα καιρικά φαινόμενα να ζήσουν την οικογένεια τους κ το βίος τούς.

Παρακαλώ πολύ να γίνει άμεσα επισκευή του δικτύου άρδευσης όπου υπάρχει μεγάλη απώλεια του νερού κ περισσότερο ζήλο εργασίας τών εποχικών υπαλλήλων που επιλέχτηκαν κ πληρώνονται για αυτή την θέση εργασίας.

Με εκτίμηση αναγνώστης κ Δημότης του Δήμου Στυλίδος.

Υπάρχει πλήρης αδιαφορία κ εγκαταλείψει του αγροτικού δικτύου άρδευσης των ελαιοπερίβολων

Από admin

Verified by MonsterInsights