19 Ιανουαρίου 2025

Stilida News

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

“Έφυγε” 28χρονος Ευρυτάνας λίγο μετά τον ερχομό του νέου χρόνου

“Έφυγε” 28χρονος Ευρυτάνας λίγο μετά τον ερχομό του νέου χρόνου

Θλίψη σε Ευρυτανία και Αγρίνιο έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός 28χρονου επαγγελματία λίγο μετά την έλευση του νέου χρόνου.

Ο 28χρονος Δημήτρης Κρικώνης  βρισκόταν στο σπίτι του στην Καμαρούλα Αγρινίου με φιλικό ζευγάρι για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά.  Λίγο μετά τον ερχομό του νέου χρόνου αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε.

Ο θάνατος του οφείλεται πιθανότατα  σε παθολογικά αίτια ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου θα  δείξει η νεκροψία- νεκροτομία που διατάχτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Ο αιφνίδιος θάνατος του συγκλονίζει τις τοπικές κοινωνίες σε Ευρυτανία και Αγρίνιο καθώς ο 28χρονος καταγόταν από τη  δυτική Φραγκίστα ενώ  ασχολούνταν επαγγελματικά με το εμπόριο αυτοκινήτων και στο Αγρίνιο.

Μάλιστα το 2023, ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αγράφων με τον υπ. δήμαρχο Θεόδωρο Μπαμπαλή.

ilamia.gr

Σχετικά με τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *