Θάνος Βασιλόπουλος

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ
 

Τις τελευταίες δέκα ημέρες παρακολουθούμε με πόνο ψυχής, οργή και αγανάκτηση, την ολοκλήρωση του δράματος του Παλαιστινιακού λαού, που διαρκεί και εξελίσσεται 75 χρόνια τώρα. Και σήμερα επιχειρείται ο εξοστρακισμός του από την πατρογονική του γη, και γίνεται προσπάθεια φυσικής εξόντωσης του, από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, χωροφύλακα των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.

Συνένοχοι και συναυτουργοι σ’ αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας,είναι οι ΗΠΑ που το στηρίζουν πολιτικά οικονομικά και στρατιωτικά, αλλά και οι ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ, όπως και οι κυβερνήσεις των χωρών τους, οι οποίες με προκλητικό και απροκάλυπτο τρόπο στηρίζουν το πόλεμο και την δολοφονική δράση του Ισραήλ εναντίον του παλαιστινιακού λαού έχοντας από τις 7/10/2023, δολοφονήσει πάνω από 2.800 , Παλαιστίνιους , (πάνω από 800 παιδιά)με πάνω από 10.000 τραυματίες, με 1000 νεκρούς θαμμένους στα ερείπια των βομβαρδισμενων κατοικιών, με έλλειψη νερού, τροφίμων και νοσοκομειακού υλικού. Τους αναγκάζει να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους, απειλώντας τους με τελεσίγραφα στρατιωτικής επέμβασης. ( έχουν ήδη εκτοπισθει πάνω από 600.000 κάτοικοι).

Οχι μόνο στηρίζουν τα δολοφονικά όργια του Ισραήλ, αλλά με αποφάσεις τους απαγορεύουν και εκδηλώσεις συμπαράστασης στον Παλαιστινιακό λαό, χαρακτηρίζουν τρομοκράτες όσους σηκώνουν την Παλαιστινιακή Σημαία Η Ευρωπαϊκή Ένωση έφθασε στο σημείο να διακόψει την ανθρωπιστική βοήθεια.Βασιλικοτερη του βασιλέως η ελληνική κυβέρνηση,η οποία με κάθε τρόπο στηρίζει το δολοφονικό έργο του Ισραήλ, στέλνοντας και πολεμική φρεγάτα.Εφθασε στο σημείο να φωταγωγησει τη Βουλή, και να υψώσει την Ισραηλινή σημαία.Κύριοι της κυβέρνησης,με ποιο δικαίωμα ασκείτε αυτή τη πολιτική απέναντι στον κατατρεγμένο λαό της Παλαιστίνης; Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να στιγματίζετε και να αμαυρωνετε την ιστορία της Ελλάδας, στηρίζοντας δολοφόνους;.

Ο Ελληνικός λαός στη μεγάλη του πλειοψηφία είναι αλληλέγγυος στο λαό της Παλαιστίνης. Γιατί δεν αναγνωρίζετε ως ελληνικό κράτος ,επίσημα το κράτος της Παλαιστίνης, όπως έχει ψηφίσει, αποφασίσει η Ελληνική Βουλή, αλλά στρέφεσθε εναντίον του; Οφείλετε μια απάντηση στον ελληνικό λαό.Γνωρίζετε ότι σας έχει ψηφίσει μόνο το 25% του ελληνικού λαού.( 41% πήρατε στις εκλογές,επί το 60% ποσοστό συμμετοχής, κάνει 25% ) και μόνο, με τον καλπονοθευτικο νόμο,που εσείς έχετε ψηφίσει, έχετε την κυβερνητική πλειοψηφία Αυτή είναι η αστική δημοκρατία σας ( όσο και να την παρουσιάζετε ως δημοκρατία, μόνο τέτοια δεν είναι.).

Η εικόνα που παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό αστικό πολιτικό σύστημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση με τις αποφάσεις τους απέναντι στον λαό της Παλαιστίνης, είναι άκρως αποκρουστική, μαύρη, κατάμαυρη. Εχοντας αναποδογυρίσει την πραγματικότητα ,( στη πλειοψηφία του χειραγωγημενου και κατευθυνόμενου μιντιακού συστήματος, επικρατεί η παραπληροφόρηση και το ψέμα) και συκοφαντώντας το Παλαιστινιακό λαό, που καταπιέζεται και δολοφονείται επί 75 χρόνια, ο οποίος νόμιμα αντιστέκεται στην Ισραηλινή κατοχή ,στη καταπίεση, στον εποικισμό, στις δολοφονίες, στο απαρτχάιντ, σήμερα με τις δικές τους ευλογίες εξοστρακιζεται από την πατρογονική του γη, δολοφονείται και εξοντώνεται . Αν αυτό δεν είναι φασισμός, τότε τι είναι;

Βασιλόπουλος Θάνος
Παιδίατρος Εντατικολογος

Πρώην διευθυντής στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού 

Από admin