ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Με μεγάλη χαρά και σε κλίμα συγκίνησης και νοσταλγίας πραγματοποιήθηκε εχθές η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του συλλόγου μας κατά την οποία πραγματοποιήθηκε και η αναβίωση του Μικρασιάτικου γάμου .

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και αποδεικνύει περίτρανα την ανάγκη της παρουσίας των Πολιτιστικών συλλόγων στην περιοχή μας και την ανάδειξη του πολιτισμού μας μέσα από διάφορες δράσεις.

Η αγάπη …. Το όνειρο ….η ελπίδα ….και ο θεσμός του γάμου και της οικογένειας , στοιχεία που μετέφεραν στην νέα πατρίδα οι πρόγονοι μας Μικρασιάτες , είναι αυτά που και πάλι ’κέρδισαν’ τις καρδιές μας .

Η ευλογία και η παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κκ. Συμεών με τον εκπληκτικό του λόγο στο τέλος της εκδήλωσης , αποτέλεσε για άλλη μια φορά μεγάλη τιμή για όλους μας.
Εμπνευστής της καρδίας μας και οδηγός μας για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης …η πολύτιμη προσφορά της κ. Στέλλας Σιάνου Σταμοβλάση και ο πολύτιμος θησαυρός της απ’ την πατρίδα μας, που πλέον κοσμεί τον εκθεσιακό χώρο του συλλόγου μας .

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς :

-Τον Δήμο Στυλίδας για την παραχώρηση της αίθουσας
– Την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Στυλίδας κ. Μπαρούτη Λίλια για την ευγενική της προσφορά
– Τον πρόεδρο της Τοπικής κοινότητας Αυλακιού κ. Τσικρικώνη Νικόλαο για τα καθίσματα που μας διέθεσε
– Το ζαχαροπλαστείο ’Κουφά Ιωάννη’ για την αδιάκοπη στήριξη του και την προσφορά της υπέροχης βασιλόπιτας .
– Τον ηχολήπτη μας κ. Κουτραγγέλη Χρήστο για την συνεργασία του και την καθοριστική συμβολή του στην επιτυχία της εκδήλωσης .
– Τους χορηγούς επικοινωνίας stilida.comgkordis.com, fonografos, lamiareport.gr, mag24.gr και τον φίλο μας Θανασάκη Τσίγα για την προβολή της εκδήλωσής μας.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλουμε σε όλους εσάς , στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας που αποτελείτε την δύναμή μας και μας στηρίζεται σε κάθε μας προσπάθεια και δράση.Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και σας ευχόμαστε ολόψυχα το 2024 να είναι έτος αγάπης, αλληλεγγύης , δημιουργίας και ……..αστείρευτης έμπνευσης …………

Με τιμή
Το ΔΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Από admin