ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Μια μεγάλη προσπάθεια ολοκληρώθηκε με τον χθεσινό εορτασμό της Καθαρής Δευτέρας σε ολόκληρο τον δήμο μας, από άκρη σε άκρη. Το φετινό καρναβάλι αποτέλεσε μια μικρή περίοδο απόδρασης και χαράς, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τον εαυτό τους μέσα από διάφορα καρναβαλικά κοστούμια και δράσεις. Τα φωτεινά έντονα χρώματα, οι χοροί, οι παρέες και όλοι εσείς φωτίσατε και ζωντανέψατε τις γειτονιές μας.

Ευχαριστούμε την οργανωτική επιτροπή, η οποία μπορεί και πρέπει να νιώθει υπερήφανη για την γενναιόδωρη συνεισφορά της στην δημιουργία & επιτυχία των καρναβαλικών εκδηλώσεων αλλά και στην συνεργασία της με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.

Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξή και συμμετοχή των Συλλόγων μας, οι οποίοι συνέθεσαν το πάζλ της θετικής επίδρασης προάγοντας το μεγαλείο της ομαδικότητας.

Ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μια φορά τους χορηγούς των καρναβαλικών εκδηλώσεων για τη γενναιοδωρία και τον ενθουσιασμό τους, που μας βοήθησαν να προχωρήσουμε στην επίτευξη των εορταστικών δράσεων μας. Η διαχρονική τους υποστήριξη παραμένει πολύτιμη για εμάς και την κοινωνία μας.

Ευχαριστούμε όλους εσάς τους επαγγελματίες καταστηματάρχες του Δήμου μας , για την συμβολή σας και την αέναη προσφορά σας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καρναβαλιστές μας, τους απλούς ανθρώπους που συνέβαλαν με την παρουσία τους, τον αυθορμητισμό τους, αλλά και τις φανταχτερές στολές τους, στην δημιουργία όμορφων αναμνήσεων από το φετινό καρναβάλι.

Ευχαριστούμε τα αιρετά συμβούλια των δημοτικών ενοτήτων μας για τον προγραμματισμό, συντονισμό και οργάνωση των εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα όλες αυτές τις ημέρες σε ολόκληρο τον Δήμο Στυλίδας.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα για τις υπηρεσίες τους ώστε να παραδώσουν το πρωί καθαρές τις γειτονιές μας.

Είμαστε υπερήφανοι για το έργο σας και εκφράζουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη για τη στήριξή όλων σας. Δίνουμε όλοι μαζί υπόσχεση για μια ακόμα πιο επιτυχημένη και φιλόδοξη χρονιά μπροστά μας.

Ευχαριστούμε όλους τους Συλλόγους των Δημοτικών Κοινοτήτων, τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων αυτών.

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

UNIPAKHELLAS S.A – Γ. Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ – ΑΦΟΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Ο.Ε. Παστελοποιία Ρούμελης

Τέλος ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους κ.κ. Παπακώστας Αθανάσιος, Ζωγάκης Δημήτριος & Καλοδήμος Ιωάννης για την συνεισφορά τους στην δημιουργία των αρμάτων καρναβαλιού.

Από admin