ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ

Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί, δεν θα συγκαλυφθεί – το υποσχεθήκαμε

Όλοι και όλες στο Συλλαλητήριο Την Τετάρτη στις 8 Μάρτη στην πλ. Πάρκου στην 12:00 το μεσημέρι

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, την νεολαία, τους συνταξιούχους, όλο το λαό στο συλλαλητήριο στις 8 Μάρτη για να μην θαφτεί το έγκλημα των Τεμπών.

Όλη η χώρα παρακολουθεί με ρίγους τις εικόνες από την τραγωδία. ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ. Αυτό νιώθουμε όλοι, για ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα που έχει ενόχους – δολοφόνους.

Κυβερνήσεις, Ηellenic Τrain, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το κράτος τους είναι οι βασικοί ένοχοι!

Είναι αποτέλεσμα των εγκληματικών πολιτικών που αντιμετωπίζουν την ασφάλεια και την ανθρώπινη ζωή ως κόστος. Είναι πολιτική επιλογή που ακολούθησαν στο σιδηροδρομικό έργο όλες οι κυβερνήσεις.

Αυτές τις μέρες γίνετε μεθοδευμένη προσπάθεια να σβήσουν οι πραγματικές ευθύνες πίσω από το «ανθρώπινο λάθος». ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

Προσπαθούν να περάσουν στο πίσω πλάνο τις προειδοποιήσεις των συνδικαλιστών στο σιδηρόδρομο που φώναζαν για το έγκλημα, τα εξώδικα, τις παραιτήσεις, όλα αυτά που έδειχναν ότι έρχεται η τραγωδία. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

Δεν είναι ώρα σιωπής- είναι ώρα φωνής

Γινόμαστε η φωνή των νεκρών

Χιλιάδες έχουν βγει στο δρόμο, όλες αυτές τις μέρες, σε όλη την χώρα, με μαζικά συλλαλητήρια, για να αναδείχνουν οι αιτίες, για να μην υπάρξει καμιά συγκάλυψη, για να θρηνήσουμε τους νεκρούς μας. Ποτάμια λαού και νεολαίας, σε όλες τις πόλεις, με δακρυσμένα μάτια και σφιγμένα δόντια, με λουλούδια στα χέρια και σφιγμένες γροθιές εκφράζουν την οργή και τον πόνο, και απαιτούν δικαίωση.

Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί – Συνεχίζουμε

Στηρίζουμε τη νέα 48ωρη απεργία των συνδικάτων στο σιδηρόδρομο

Σε όλη την Ελλάδα στις 8 Μάρτη έχουν προγραμματιστεί νέες κινητοποιήσεις από Φοιτητές, μαθητές, συνδικάτα, εργατικά κέντρα και άλλους μαζικούς φορείς.

Καλούμε όλους τους μαζικούς φορείς της Φθιώτιδας να πάρουν αποφάσεις για συλλαλητήριο στις 8 Μάρτη.

Το χρέος προς τις οικογένειες των νεκρών και των τραυματιών, των νέων παιδιών και των εργαζομένων στα τρένα που έχασαν τη ζωή τους, είναι να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα! Τώρα είναι η ώρα να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες και να τιμωρηθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι!

Όλοι και όλες στο Συλλαλητήριο Την Τετάρτη στις 8 Μάρτη

στην πλ. Πάρκου στην 12:00 το μεσημέρι

Από admin

Verified by MonsterInsights