ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Στυλίδας που κορυφώθηκαν με τη μεγάλη παρέλαση αρμάτων και γκρουπ στην πόλη της Στυλίδας, κάνοντάς μας να νιώσουμε έντονα την στήριξη και την αγάπη του κόσμου με την τόσο μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων σε όλες τις επιμέρους εκδηλώσεις, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δίνοντας έναν τόνο χαράς και διασκέδασης σε όλο τον δήμο.

Για την πραγματοποίηση όμως και την επιτυχή έκβαση της όλης διοργάνωσης δούλεψαν και συνεργάστηκαν πολλοί, οι οποίοι αξίζουν ένα θερμό «ευχαριστώ», πρωτίστως ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Χρήστος Αλεξίου που είχε τον συντονισμό της διοργάνωσης αλλά και όλοι οι υπάλληλοι του Δήμου Στυλίδας που ακούραστα και με περίσσευμα προσφοράς, συνέβαλλαν καθοριστικά στην όλη διοργάνωση.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής:

· ΡΕΓΓΙΝΑ ΜΩΡΑΪΤΗ- ΓΚΟΛΦΗ

· ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΗΦΟΓΙΩΡΓΑΚΗ

· ΠΟΠΗ ΚΟΥΡΤΗ

· ΛΕΝΑ ΖΑΡΚΑΛΗ

· ΝΙΚΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΟΥ

· ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

· ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

· ΕΛΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Στους παρουσιαστές :

· ΑΣΗΜΙΝΑ ΙΓΓΛΕΖΟΥ

· ΧΡΗΣΤΟ ΣΟΛΟΠΟΥΛΟ

· ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

και σε όλους τους συλλόγους και τα σχολεία του δήμου μας που αναμφίβολα η συμμετοχή τους έστεψε το όλο εγχείρημα με επιτυχία.

Ξεχωριστές ευχαριστίες σε όλους τους μεγάλους χορηγούς που με τη συνδρομή και την πολύτιμη στήριξή τους συνέβαλαν ουσιαστικά στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων και συγκεκριμένα:

· «ΟΛΥΜΠΟΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΠΩΛΕΙΑ Α.Ε.

· AGROINVEST ΑΕΒΕ

· UNIPAKHELLAS Α.Ε

· KYRIAKIDIS GROUP

· ΒΕΛΗΣΣΑΡΙΔΗΣ – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Ο.Ε.

· ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

· ΠΑΣΤΕΛΟΠΟΙΪΑ ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΑΦΟΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

· PHILOSOFISH Α.Ε

Καθώς επίσης:

· ΞΥΛΟΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ «ΔΙΒΡΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ»

· ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΙΛΙΚΑ»

· NEXANS ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.

Την κ. Μαρία Βούλγαρη που επιμελήθηκε την εμφάνιση της Βασίλισσας του Καρναβαλιού και όλους τους φίλους συνδημότες που εθελοντικά στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια καθιέρωσης της εκδήλωσης.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα τοπικά Μ.Μ.Ε. :

· STILIDA .COM

· STILIDANEWS.GR

· STYLIDA FM 94.1

· LAMIA POLIS 87.7

καθώς και όλα τα Μέσα που βοήθησαν στην προβολή και υποστήριξη των εκδηλώσεων.

Η διάθεση επένδυσης του Δήμου Στυλίδας στον πολιτισμό δικαιώθηκε και απλά απέδειξε, ότι η κοινωνία, οι δημότες αλλά και όλοι οι επισκέπτες μας έχουν ανάγκη και απαίτηση συγχρόνως για τέτοιες εκδηλώσεις, οι οποίες στόχος μας είναι να γίνουν θεσμός, να δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας σε όλους και γι΄ αυτό ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Στυλίδας

Από admin

Verified by MonsterInsights