Ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει άποψη και πολιτική θέση και να τις εκφράζει; Στην περίπτωση του τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης η απάντηση γίνεται ύψιστη πράξη – Μια σύντομη αλλά ουσιαστική συνέντευξη του Νίκου Παπαδόπουλου στη δημοσιογράφο Έλβη Μιχαηλίδου για την εκπομπή Open Sport.
Νίκος Παπαδόπουλος: «Αν δεν ήμουν τερματοφύλακας…» – Ο υπ. βουλευτής με το ΚΚΕ πορτιέρο του Αστέρα Τρίπολης «δεν μασάει» τα λόγια του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει άποψη και πολιτική θέση και να τις εκφράζει; Στην περίπτωση του τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης η απάντηση είναι κάτι παραπάνω από θετική, γίνεται ύψιστη πράξη μιας και ο Νίκος Παπαδόπουλος κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ΚΚΕ.

Μια απόφαση που «προκάλεσε μεγάλη εντύπωση γενικότερα σε μεγαλύτερο κύκλο όχι μόνο στους συμπαίκτες μου» όπως επισημαίνει ο ίδιος στη συνέντευξη που παραχώρησε για την τηλεόραση του OPEN και την εκπομπή Open Sport, στη δημοσιογράφο Έλβη Μιχαηλίδου. 

Στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης μιλά για την υποψηφιότητά του και την αντίδραση της ομάδας του, για την εχθρική στάση του κράτους απέναντι στον αθλητισμό και τους αθλητές, την οπαδική βία και πού στοχεύει, σχολιάζει το φετινό πρωτάθλημα της Σουπερλιγκ και τους διεκδικητές του τίτλου, ενώ αποκάλυψε τι επάγγελμα θα έκανε αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής και ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα άλλαζε στον κόσμο.

    Δείτε το βίντεο:
 

katiousa.gr

Από admin

Verified by MonsterInsights