2ο Δημοτικό Σχολείο ΕχιναίωνΟι μαθητές-ριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Εχιναίων, στα πλαίσια της Κοινωνικής & Πολιτικής Αγωγής, ενεργοποιήθηκαν ως αυριανοί πολίτες σχετικά με την προστασία του Περιβάλλοντος και την ενεργειακή αναβάθμιση του σχολείου μας. Τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης συζήτησαν αναλυτικά την μεγάλη εξοικονόμηση κόστους και ενέργειας που προκύπτει από την αλλαγή των λαμπτήρων του σχολείου μας σε LED και αποφάσισαν να διατυπώσουν αντίστοιχο γραπτό αίτημα προς την Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής.

Με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι υπήρξε προθυμότατη και άμεση ανταπόκριση εκ μέρους τους, έτσι ώστε μόλις πριν λίγες ημέρες οι εργασίες αντικατάστασης των εκατοντάδων λαμπτήρων σε όλους τους χώρους του σχολείου μας ολοκληρώθηκαν.

Μαθητές-ριες, εκπαιδευτικοί και γονείς εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Γιάννη Πρεμέτη και τους συνεργάτες τεχνικούς που συνέβαλαν ομόθυμα, ώστε το σχολείο μας να αποτελεί θετικό παράδειγμα αλλαγής πρακτικών ως προς την αποφυγή ενεργειακής σπατάλης και, κυρίως, την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Δεσμευόμαστε όλοι-ες να συνεχίσουμε, κάνοντας τα μαθήματά μας πράξη και σύμπραξη.

2ο Δημοτικό Σχολείο Εχιναίων

Από admin

Verified by MonsterInsights