ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΠΛΩΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εφαρμόζοντας την απόφαση που έχει λάβει το ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας ο Πρόεδρος του ΛΤΦ κ. Μπλούνας Ευάγγελος παρέδωσε σήμερα Παρασκευή 31/03/2022 στον Λιμενάρχη Στυλίδας Πλοίαρχο ΛΣ Βέτσικα Ευθύμιο και στον Υπολιμενάρχη Υποπλοίαρχο Λ.Σ Μπίχα Βασίλειο το νέο πλωτό σκάφους χορηγίας του Λ.Ταμείου Φθιώτιδας.

Ο κ. Μπλούνας δήλωσε ότι το Λ. Ταμείο Φθιώτιδας με υπερηφάνεια εκπλήρωσε την υποχρέωσή του κάνοντας τα λόγια, πράξεις και θα συνεχίσουν να είναι πλάι στο λιμεναρχείο αφουγκράζονταν τις ανάγκες του προσφέροντας λύσεις και βοήθεια όπου αυτό είναι δυνατό και απαιτηθεί. 

Το νέο αυτό σκάφος κατασκευάσθηκε με τέτοιες προδιαγραφές προκειμένου προστατευθεί η περιοχή του Μαλιακού κόλπου και συγκεκριμένα η θαλάσσια περιοχή «Λιβάρι» όπου έχει χαρακτηρισθεί προστατευόμενη περιοχή «natura» και είναι φτιαγμένο και εξοπλισμένο έτσι ώστε η μέγιστη ταχύτητα του να φτάνει τους 30 κόμπους μέσα σε λίγα λεπτά. Τέλος ευχήθηκε να είναι καλοτάξιδο και ο Αγ. Νικόλας να είναι πάντα προστάτης όλων μας.

Ο Λιμενάρχης Στυλίδας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το Λ.Τ Φθιώτιδας προσφέροντας τιμητική πλακέτα επισημαίνοντας ότι το συγκεκριμένο πλωτό σκάφος αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στον στόλο της Υπηρεσίας καθώς θα αντικαταστήσει το υπάρχον σκάφος παλαιού τύπου και θα αναβαθμίσει και θα καλύψει στο μέγιστο τις βασικές λειτουργικές ανάγκες της Υπηρεσίας. 

Εκ του Λιμεναρχείου Στυλίδας

                                      ΠΡΟΣ : Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας                                                                                                 

ΘΕΜΑ: «Έκφραση ευχαριστιών »

1.Με την παρούσα δεχτείτε τις θερμές ευχαριστίες, τόσο εμού προσωπικά, όσο και των στελεχών που υπηρετούν στο Λιμεναρχείο Στυλίδας, αναφορικά με τη δωρεά ενός (01) σκάφους από ενισχυόμενο πλαστικό, χρώματος γκρι, τύπου IOLAOS 410 JHONPOL.

2.Για ακόμα μια φορά η Υπηρεσία σας στάθηκε δίπλα μας με αμέριστη συμπαράσταση, επαγγελματική αρτιότητα και φυσικά από μέρους μας αποτελεί ελάχιστη υποχρέωση μας να σας εκφράσουν δημόσια την ευγνωμοσύνη μας αφού αποτελείται έμπρακτα τον στυλοβάτη του Λιμεναρχείου Στυλίδας.

3.Σας ευχαριστούμε ακόμα μια φορά και σας διαβεβαιώνουμε ότι η συνεισφορά σας αυτή θα συμβάλει σημαντικά στην επιχειρησιακή δράση της Υπηρεσίας μας, αφού πράξεις τέτοιου είδους συμβάλουν θετικά στο έργο και την καταξίωση του Λιμεναρχείου.

Ο Λιμενάρχης

  ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΒΕΤΣΙΚΑΣ Ευθύμιος
ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΠΛΩΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΠΛΩΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Από admin

Verified by MonsterInsights