Θεσσαλονίκη: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 39χρονη ερπετολόγος έπειτα από δάγκωμα οχιάς

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή εξακολουθεί να δίνει η 39χροη εθελόντρια ερπετολόγος στη Θεσσαλονίκη, η οποία κλήθηκε να απομακρύνει ένα φίδι από σχολείο της πόλης με αποτέλεσμα να δεχθεί δάγκωμα από το ερπετό.

Η ερπετολόγος νοσηλεύεται στην Α’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου», με την κατάσταση της υγείας της αυτή τη στιγμή να κρίνεται σταθερή. Από το δάγκωμα της οχιάς η γυναίκα έπαθε αναφυλακτικό σοκ, που είχε ως αποτέλεσμα να επιδεινωθεί ραγδαία η υγεία της.

Το συμβάν έλαβε χώρα σε σχολικό συγκρότημα κοντά στην οδό Γιαννιτσών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ο επιστάτης του συγκροτήματος εντόπισε ένα φίδι μέσα στο ισόγειο του σχολείου, την ώρα λειτουργίας του ολοήμερου. Στην συνέχεια ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου και κλήθηκε η Πυροσβεστική, η οποία τους συνέστησε να απευθυνθούν σε ειδικό. Έτσι η διεύθυνση απευθύνθηκε στην οργάνωση «Δράση για την Άγρια Ζωή», εθελόντρια της οποίας είναι η 39χρονη γυναίκα.

Η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να πιάσει το φίδι για να το βάλει σε κλουβί-τσάντα μεταφοράς, ωστόσο αυτό κατάφερε και τη δάγκωσε. Λίγα λεπτά αργότερα, ερπετολόγος κατάρρευσε και διακομίσθηκε διασωληνωμένη στο νοσοκομείο, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Από admin