ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

 

Ο Δήμος Στυλίδας θρηνεί για τον πρόωρο και αναπάντεχο χαμό δύο νέων ανθρώπων, δύο δικών μας παιδιών, που έφυγαν τόσο αδόκητα από τη ζωή. Με βαθιά οδύνη και περισυλλογή προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε την τραγωδία που έπληξε την κοινωνία της Ανατολικής Φθιώτιδας. Ημέρα θλίψης που μας συγκλονίζει όλους.

Εκπροσωπώντας σύσσωμη τη Δημοτική Αρχή, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους δημότες, εκφράζω τα βαθύτατά μου συλλυπητήρια στους γονείς και στις οικογένειες των νεαρών που τόσο πρόωρα «πέταξαν» από κοντά μας και έγιναν άγγελοι ανάμεσα στους αγγέλους.

Αυτή τη δύσκολη στιγμή συμπαραστεκόμαστε στο βαρύτατο πένθος τους και προσευχόμαστε να βρουν την εσωτερική δύναμη και το κουράγιο να αντέξουν τη μεγάλη δοκιμασία.

Ως ελάχιστη ένδειξη πένθους αναστέλλεται η συμμετοχή μας σε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του επόμενου τριημέρου.

Η Δήμαρχος Στυλίδας

Βιργινία Στεργίου

——————————————–

Συλλυπητήρια ανακοίνωση υποψηφίου Δημάρχου Στυλίδας Θανάση Παπαϊωάννου

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο αδικοχαμένων παιδιών, είναι γεγονότα που σε αναγκάζουν να βάζεις στην άκρη οτιδήποτε άλλο πιθανόν να σε χωρίζει και συμπάσχεις με βαθιά λύπη, με περισυλλογή και ειλικρινή συμπαράσταση.
Καλό Ταξίδι Παιδιά!

Αθανάσιος Αλ. Παπαϊωάννου
Η ομάδα της “Πνοής Ελπίδας”

Υ.Γ. Φυσικά αναστέλλεται κάθε προεκλογική μας δραστηριότητα.

Από admin

Verified by MonsterInsights