Χρήστος Πολύμερος

«Έφυγε» ένας αγωνιστής της Αριστεράς ο Χρήστος Πολύμερος

Σε ηλικία 78 ετών «έφυγε» από την ζωή ένας αγωνιστής της ανανεωτικής Αριστεράς και στέλεχος για πολλά χρόνια της ΔΗΜΑΡ ο Χρήστος Πολύμερος.

Γεννήθηκε στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας. Στην διάρκεια της δικτατορίας έφυγε για σπουδές στην Σουηδία Sthn dioarekia thw diaktatriaw Με την επιβολή της στρατιωτικής δικτατορίας όπου δραστηριοποιείται στον αντιδικτατορικό αγώνα και αναπτύσσει συνδικαλιστική δράση μεταξύ εκεί των Ελλήνων μεταναστών.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα εργάζεται στη Λαϊκή Επιμόρφωση στη Λιβαδειά και συνεχίζει την πολιτική του δράση μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ εσ,. της ΕΑΡ, του «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ της Αριστεράς» και της ΔΗ.ΜΑΡ.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη (06/09/2023) στις 11:00′ το πρωί στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων, στον Καραβόμυλο Στυλίδας.

 

Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας :

 

Αποχαιρετάμε με βαθιά θλίψη τον Χρήστο Πολύμερο.

Μέλος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής και ιστορικό στέλεχος της Ανανεωτικής Αριστεράς.Από τον αντιδικτατορικό αγώνα στη Σουηδία μέχρι σήμερα, έδινε πάντα το παρών στους αγώνες για ένα σοσιαλισμό με δημοκρατία και ελευθερία.

Υπήρξε παράδειγμα ήθους και προσφοράς στη Βοιωτία, όπου έζησε πολλά χρόνια, στη Φθιώτιδα που τον γέννησε και στη χώρα μέσα από την πολυσχιδή ιστορική του διαδρομή.

Θα αποτελεί για πάντα φάρο αισιοδοξίας, νηφαλιότητας, αλτρουισμού και συντροφικότητας.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Από admin

Verified by MonsterInsights