ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Μετά την υπογραφή σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και του ΤΑΙΠΕΔ, για το έργο “Εκβάθυνση διαύλου και λιμενολεκάνης στον Λιμένα της Στυλίδας” και την ανάρτηση του έργου στη Μονάδα Στρατηγικών Συμβάσεων του ΤΑΙΠΕΔ, μέσω της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων, ως Δήμος Στυλίδας εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα για την αφοσίωση του στη βελτίωση των υποδομών του Δήμου μας.

Η αναβάθμιση των υποδομών είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομική ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας και εκτιμούμε θερμά τη συνεργασία σας, αλλά και την τιμή να απολαμβάνει ο Δήμος μας την ιδιαίτερη προσοχή της κεντρικής εξουσίας.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι βελτιώσεις στις υποδομές θα έχουν μακροπρόθεσμα οφέλη για την τοπική κοινότητα, με την διαβεβαίωση προς κάθε κατεύθυνση ότι ο Δήμος Στυλίδας και η Δημοτική Αρχή είναι πάντα διαθέσιμη σε συνεργασίες και προτάσεις για την υποστήριξη μελλοντικών έργων υποδομής που έχουν ως στόχο την ευημερία των πολιτών μας.

Από admin