ΧΑΡΗΣ ΜΠΕΛΤΕΓΡΗΣ

Θλίψη σκόρπισε στην Φθιώτιδα η είδηση του θανάτου του Χάρη Μπελτεγρή σε ηλικία μόλις  40 ετών. Ο Χάρης Μπελτεγρής με καταγωγή από τον Στυλίδα υπήρξε γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Βορείων Προαστίων και από τα πιο δυναμικά στελέχη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και της ΠΑΣΠ στο παρελθόν.

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ αποχαιρετά τον Χάρη Μπέλτεγρή που υπήρξε «γενναίος , μαχητής και αγωνιστής».
Μαζί  στους αγώνες, σε κάθε μάχη, σε κάθε δρόμο, από την Ξάνθη στην Στυλίδα και σε όλη την Φθιώτιδα. Σε κάθε  προσπάθεια, σε κάθε στιγμή, σε κάθε χαρά, σε κάθε μας βήμα. Με το χαμόγελο της αισιοδοξίας της πίστης και της ελπίδας να μας κυριεύει πάντα απέναντι σε κάθε αντιξοότητα στις δύσκολες εποχές του ΠΑΣΟΚ. Γενναίος, μαχητής κι αγωνιστής.

Έφυγες πολύ νωρίς, είχαμε ακόμα πολλές στιγμές να ζήσουμε. Καλό ταξίδι φίλε συντοπίτη, Χάρη Μπελτεγρή, καλό ταξίδι γραμματέα Β. Τομέα Αθηνών. Δεσμευόμαστε ότι ο αγώνας για κοινωνική δικαιοσύνη για τις αξίες και τα οράματα μας θα είναι ακόμα πιο δυνατός!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ilamia.gr

Από admin