STAYROS

Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι η περίοδος πριν το Πάσχα αφιερωμένη στα Άγια Πάθη του Ιησού Χριστού, είναι η περίοδος όπου η θλίψη και η χαρά εναλλάσσονται στη ζωή μας, είναι περίοδος σκέψης, προσευχής, φιλανθρωπίας  και εσωτερικής αναγέννησης για τους Χριστιανούς σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου μας. Η θρησκεία μας  αποτελεί την  βάση για τους ανθρώπους σε πολλές πτυχές της ζωής τους,  ως καθοδήγηση για την ηθική τους συμπεριφορά και τις αξίες τους, την  ηρεμία και πνευματική ευημερία.

Αυτές τις ημέρες, ας σκεφτούμε με αγάπη και συμπόνια τους συνανθρώπους μας, καθώς και με προθυμία προσφοράς, ώστε να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε όσους το χρειάζονται.

Το φετινό  Πάσχα ας αποτελέσει το «πέρασμα» στον κόσμο της ελπίδας, της ψυχικής ανάτασης και της αναγέννησης, ας γίνει μήνυμα ελπίδας, να φθάσει σε όλο τον κόσμο,  και επιτέλους η ανθρωπότητα να βρει το δρόμο της ειρήνης και της προόδου.

Εύχομαι σε όλους τους δημότες μας, το Άγιο φως της Ανάστασης  να πλημμυρίσει με την λάμψη του κάθε σπιτικό και να χαρίσει στις καρδίες όλων μας , αισιοδοξία  για το αύριο,  αγάπη για τον συνάνθρωπο μας & ελπίδα για τον τόπο μας.

Καλή Ανάσταση !

Από admin