ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων για τα σχέδια βελτίωσης διαπιστώσαμε ότι στο νομό μας έχουν γίνει κατάφορες αδικίες.

Σε περιοχές που έπαθαν σοβαρές ζημιές από τον Daniel έχουν μείνει εκτός δεκάδες συνάδελφοι, ενώ αυτό δεν ισχύει για άλλες περιοχές που έμαθαν για τον Daniel από την τηλεόραση, προφανώς προς τέρψιν εκλογικής πελατείας.

Σε καμία περίπτωση δεν διεκδικούμε την αντιστροφή της αδικίας ή το ‘’φύγε εσύ, έλα εσύ’’, όπως συνηθίζουν σε διάφορα πολιτικά γραφεία, όμως παίρνοντας υπόψη ότι ο Νομός Φθιώτιδας έχει πληρώσει βαρύ τίμημα όλα τα τελευταία χρόνια λόγω των φυσικών καταστροφών, Ιανός, Μήδεια, παγόπληκτα Αταλάντης, Daniel, και παίρνοντας επίσης υπόψη τη μεγάλη μείωση του πληθυσμού στην ύπαιθρο το ‘’δημογραφικό πρόβλημα’’ όπως το αποκαλούν οι μεγαλοσχήμονες και το ότι οι περισσότεροι κομμένοι επιλαχόντες είναι νέα παιδιά που πασχίζουν να μείνουν στην ύπαιθρο και να ζήσουν από την αγροτική παραγωγή και την κτηνοτροφία, θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρξει η απαραίτητη χρηματοδότηση για να ενταχθεί το σύνολο των επιλαχόντων συναδέλφων στη Φθιώτιδα.

Καλούμε την κυβέρνηση, το ΥΠΑΑΤ, τα κυβερνητικά στελέχη, τους βουλευτές του νομού μας, την Περιφέρεια και ειδικά τον Περιφερειάρχη κ. Σπανό που είναι και οι αρμόδιοι και φέρουν την πολιτική ευθύνη, να βρουν λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, ώστε να αυξηθούν τα κονδύλια και να ενταχθούν όλοι οι συνάδελφοι επιλαχόντες στον Νομό μας, τους καλούμε να μην αδικήσουν τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Φθιώτιδας για ακόμα μία φορά

Από admin